italaki
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 43.787
- Πόντοι
- 5.956
Και σε μένα στείλτε λίγα παιδιά, το 2ημερο με Νικόλ με γονατισε οικονομικα![]()
Και σε μένα στείλτε λίγα παιδιά, το 2ημερο με Νικόλ με γονατισε οικονομικα![]()
Θα σε πάρω βοηθό οικοδομή Μανάρα μου μην ανησυχείς για τίποταΜας βλεπω ολους σεζον φετος

nai την εχω εικονα να σκαει με το κοκκινο φορεμαΘα σε πάρω βοηθό οικοδομή Μανάρα μου μην ανησυχείς για τίποτα![]()

Αν δουλευουμε ταρατσα μ μαγιο δ θελω σημαδια μαυρισματος ακυραnai την εχω εικονα να σκαει με το κοκκινο φορεμα![]()
....να στειλω το λεωφορειακι?!?!?!?!Μας βλεπω ολους σεζον φετος

Θα σου περνάω τα ταν λαίνς σου με αστάρι μανάρα μουΑν δουλευουμε ταρατσα μ μαγιο δ θελω σημαδια μαυρισματος ακυρα

Ελπιζω βαρεα κ ανθυγιεινάΤι ένσημα παίρνει κάποιος στην οικοδομή παιδιά ??![]()
Θα σου περνάω τα ταν λαίνς σου με αστάρι μανάρα μου![]()
...ναι μαν, να βουταν τα μαστορια απ'τις ταρατσες και τα μπαλκονια!!! Απ΄το μολυβι στο αυτι θα κανουμε την αναγνωριση μεταΘα σε πάρω βοηθό οικοδομή Μανάρα μου μην ανησυχείς για τίποτα![]()
Σαλιαρης αλερτ...Θα σου περνάω τα ταν λαίνς σου με αστάρι μανάρα μου![]()
Μαστόρισα να βάλω κανένα χέρι να ρίξουμε το γκρο μπετό;Ελπιζω βαρεα κ ανθυγιεινά
Γλιτς σαν τον παπατζη που γαμιεται btwΣαλιαρης αλερτ...
![]()

Τσάκο ένα θυμό κωλομπαράΣαλιαρης αλερτ...
![]()
Βαλε μαναρα μου εγω θα δινω τη θετικη μου ενεργεια η οποια ειναι ΠΟΛΥ σημαντικηΜαστόρισα να βάλω κανένα χέρι να ρίξουμε το γκρο μπετό;
Kαι εγώ τα ίδια λέω αλλά μου πατάνε θυμουςΒαλε μαναρα μου εγω θα δινω τη θετικη μου ενεργεια η οποια ειναι ΠΟΛΥ σημαντικη

Στο τέλος θα βάλουμε και δονητή για να μη μείνουνε κενάΒαλε μαναρα μου εγω θα δινω τη θετικη μου ενεργεια η οποια ειναι ΠΟΛΥ σημαντικη
Θα κατεβαίνεις και περίπτερο να μας φέρνεις μπύρεςΒαλε μαναρα μου εγω θα δινω τη θετικη μου ενεργεια η οποια ειναι ΠΟΛΥ σημαντικη