Nicole
Call-Girl
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 61.306
η αύρα της φρεσκαδούρας θα είχε πλημμυρίσει τον χώροΚλαιωωωωωωωω![]()
η αύρα της φρεσκαδούρας θα είχε πλημμυρίσει τον χώροΚλαιωωωωωωωω![]()
Έτσι γλεντα τονη αύρα της φρεσκαδούρας θα είχε πλημμυρίσει τον χώρο

Μπετοβεργα γιναμεΈτσι γλεντα τον
Τον κωλομπαρα![]()

Ερχομαι δίπλα
![]()
Τελικα μαθαμε τι εγινε;; Τι απεγιναν τα κεφαλαρια
Το κλέβω φίλε για τα μνπνα

Καλησπέρα μαναρα μου, επειδη συγγενικό μου άτομο εχει σοβαρό προβλημα υγείας είναι λίγο νωρίς γ ν ξερω σ 1 μήνα πως θ είναι η κατασταση, fingers crossed κ αν όλα καλα θα δωσω κ πάλι το παρόν.Μαναρα μου ερχεσαι ιουνιο![]()
Ότι καλύτερο μαναρα μου πρώτα πρώτα η υγειαΚαλησπέρα μαναρα μου, επειδη συγγενικό μου άτομο εχει σοβαρό προβλημα υγείας είναι λίγο νωρίς γ ν ξερω σ 1 μήνα πως θ είναι η κατασταση, fingers crossed κ αν όλα καλα θα δωσω κ πάλι το παρόν.
Όλα καλά να πάνε εύχομαι! Fingers crossedΚαλησπέρα μαναρα μου, επειδη συγγενικό μου άτομο εχει σοβαρό προβλημα υγείας είναι λίγο νωρίς γ ν ξερω σ 1 μήνα πως θ είναι η κατασταση, fingers crossed κ αν όλα καλα θα δωσω κ πάλι το παρόν.
Καλησπέρα μαναρα μου, επειδη συγγενικό μου άτομο εχει σοβαρό προβλημα υγείας είναι λίγο νωρίς γ ν ξερω σ 1 μήνα πως θ είναι η κατασταση, fingers crossed κ αν όλα καλα θα δωσω κ πάλι το παρόν.
Κοριτσάρα η υγεία είναι πάνω απ'όλα τα υπόλοιπα έπονται. Ότι καλύτερο για το πρόσωπο του συγγενικού σου περιβάλλοντος...Καλησπέρα μαναρα μου, επειδη συγγενικό μου άτομο εχει σοβαρό προβλημα υγείας είναι λίγο νωρίς γ ν ξερω σ 1 μήνα πως θ είναι η κατασταση, fingers crossed κ αν όλα καλα θα δωσω κ πάλι το παρόν.
Να περάσει γρήγορα!! Υγεία πάνω απ’όλα κορίτσι μου!!Καλησπέρα μαναρα μου, επειδη συγγενικό μου άτομο εχει σοβαρό προβλημα υγείας είναι λίγο νωρίς γ ν ξερω σ 1 μήνα πως θ είναι η κατασταση, fingers crossed κ αν όλα καλα θα δωσω κ πάλι το παρόν.
Υγεία πάνω απ όλα! Εμείς εδώ είμαστε...περαστικά να είναι εύχομαιΚαλησπέρα μαναρα μου, επειδη συγγενικό μου άτομο εχει σοβαρό προβλημα υγείας είναι λίγο νωρίς γ ν ξερω σ 1 μήνα πως θ είναι η κατασταση, fingers crossed κ αν όλα καλα θα δωσω κ πάλι το παρόν.