Spiros_73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 79.718
- Πόντοι
- 12.056
Χωρις κερατοΤι είναι το ακερωτο??![]()

Χωρις κερατοΤι είναι το ακερωτο??![]()

...χωρις κερωμα (κερι)Τι είναι το ακερωτο??![]()

Πρέπει όλα να είναι φτιαγμένα από αγνά υλικάΟλα καλα στο βιολογικό πορτοκάλι τα χαλασαμε

Που δε το εχουν κερατωσειΤι είναι το ακερωτο??![]()
...ρίξε 500ml μαύρη μπύρα...στους 160 γάστρα για 3 ώρες...Για το κρέας
- 4 χοιρινά κότσια (θα τα βρούμε με βάρος περίπου 1.500 γρ. το καθένα, με το κόκαλο. Το κάθε κότσι αντιστοιχεί σε δύο μερίδες.)
- χοντρό αλάτι
8 καρφάκια γαρίφαλο- 5 μέτρια ξερά κρεμμύδια, κομμένα σε κομμάτια των 2 εκ. περίπου
1 ξυλάκι κανέλας5 δαφνόφυλλα4 σκελίδες σκόρδου, κοπανισμένες1 φλιτζ. τσαγιού λευκό ξηρό κρασί1 ½ φλιτζ. τσαγιού ζεστόςζωμός λαχανικών1 μεγάλο κομμάτι φλούδα από ακέρωτο, βιολογικό πορτοκάλι

Και τηγάνια...και ερφραϊερ![]()
Γι’ αυτό κάηκε η γλωσσα μου την προηγούμενη φορά;Εγω αυτα βαζω Γ αντηλιακο το καλοκαιρι
Εδώ η στη Κορέα filaraqi??Η αλλη πηγε γυμναστηριο και τις επεσαν τα βαρακια στα ποδια,ελεος!!!!
![]()

Όταν πίνω δε μου σηκώνεται...ρίξε 500ml μαύρη μπύρα...στους 160 γάστρα για 3 ώρες...![]()

Απο την απομακρυνση ταμειου καμια ευθυνη δ φερωΓι’ αυτό κάηκε η γλωσσα μου την προηγούμενη φορά;
Στη καρντασουπολη.Εδώ η στη Κορέα filaraqi??![]()
Σβήνω με τζιν σοδαΑπο την απομακρυνση ταμειου καμια ευθυνη δ φερω
Ο δισκος δεν επεσε παντωςΗ αλλη πηγε γυμναστηριο και τις επεσαν τα βαρακια στα ποδια,ελεος!!!!
![]()
....την επομενη φορα μην γλειψεις, δαγκωσεΓι’ αυτό κάηκε η γλωσσα μου την προηγούμενη φορά;

Ήρθε και η μαναρα σου..Απεσταλμενος Ασία @ΦΑΚΙΡΗΣ

Ν τριβω τα πιπερια κ ν κουνιούνται τα βυζαΕτοιμαζω κουζινατο
Πώς το τρίβεις το πιπέρι;Ν τριβω τα πιπερια κ ν κουνιούνται τα βυζα
Καμια συνταγη με κωλο θα δουμε επιτελουςΕτοιμαζω κουζινατο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ν τριβω τα πιπερια κ ν κουνιούνται τα βυζα