ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 173
- Like
- 39.454
- Πόντοι
- 37.762
Λεω ν ανοιξω νήμα στη κοινότητα «στη κουζίνα μ τη Νικόλ»
Λεω ν ανοιξω νήμα στη κοινότητα «στη κουζίνα μ τη Νικόλ»
Θα στηρίξωΛεω ν ανοιξω νήμα στη κοινότητα «στη κουζίνα μ τη Νικόλ» όπου θα σφαλιαριζω μπριλοζες θα λιώνω βουτυρα θ χειριζομαι μιξερ..ολα αυτα γυμνη εννοείται

Καλά κάνε αστεία, να πλακώσουν τα μηνύματα μετά
+100Καλά κάνε αστεία, να πλακώσουν τα μηνύματα μετά
" Καλησπέρα Νικόλ, θα ήθελα να μου βάλεις την t-bone στο πάτο. Πότε έχεις χρόνο για ραντεβού?"
Και όλα αυτά γυμνή....Λεω ν ανοιξω νήμα στη κοινότητα «στη κουζίνα μ τη Νικόλ» όπου θα σφαλιαριζω μπριλοζες θα λιώνω βουτυρα θ χειριζομαι μιξερ..
Eγω,θα τρωω μονο.Θα στηρίξω![]()
Κρίμα την t-bone....Καλά κάνε αστεία, να πλακώσουν τα μηνύματα μετά
" Καλησπέρα Νικόλ, θα ήθελα να μου βάλεις την t-bone στο πάτο. Πότε έχεις χρόνο για ραντεβού?"
150. Του τυλίγεις και την t-bone , να χει να φάει μετά
Eγω,θα τρωω μονο.![]()
Πάνε στο κάτι ψήνεται, καινούργια επεισόδια !Λεω ν ανοιξω νήμα στη κοινότητα «στη κουζίνα μ τη Νικόλ» όπου θα σφαλιαριζω μπριλοζες θα λιώνω βουτυρα θ χειριζομαι μιξερ..ολα αυτα γυμνη εννοείται
Και εγω αμα βαλει κωλοΘα στηρίξω![]()

Έχει και μίξερΚαι εγω αμα βαλει κωλο![]()

Για τον κωλο θα μπω Και ας κανει κ φασολαδαΈχει και μίξερ![]()

...στηριζω μαναρα !!!!Λεω ν ανοιξω νήμα στη κοινότητα «στη κουζίνα μ τη Νικόλ» όπου θα σφαλιαριζω μπριλοζες θα λιώνω βουτυρα θ χειριζομαι μιξερ..ολα αυτα γυμνη εννοείται

Μας μεταδίδει απο το cnn ο απεσταλμένος @ΦΑΚΙΡΗΣ![]()
Νότια Κορέα: Στη φυλακή 90χρονη - Ξέπλενε τα έσοδα του γιου της από εμπόριο ναρκωτικών
Μια 90χρονη στη Νότια Κορέα καταδικάστηκε σε φυλάκιση ενός έτους επειδή βοήθησε τον γιο της να ξεπλύνει κέρδη από το εμπόριο ναρκωτικών.www.cnn.gr
![]()