Nicole
Call-Girl
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 61.318
Του αφησα τιπ ν παει ν κουρευτειτερμα λαϊκος ηταν![]()
Του αφησα τιπ ν παει ν κουρευτειτερμα λαϊκος ηταν![]()
θα το κανω σκονακι αυτο, να ξες!Δε φταιω εγω καλε μου φίλε .. εφερε απλα ψωμιά μ σως κ μας τα διαφημισε ως :
Ψωμάκια κουβέρ φούρνου, ζεστά και αφράτα, με χρυσαφένια, ελαφρώς τραγανή κόρα που σπάει διακριτικά σε κάθε άγγιγμα. Η ψίχα τους αέρινη και απαλή, με διακριτική γλυκύτητα σιταριού που αναδεικνύεται μέσα από το αργό ψήσιμο. Συνοδεύονται από βελούδινο ντιπ – μια ισορροπημένη σύνθεση, όπου η κρεμώδης υφή συναντά νότες φρεσκάδας και ανεπαίσθητης οξύτητας, αγκαλιάζοντας ιδανικά τη ζεστασιά του ψωμιού. Ένα λιτό αλλά εκλεπτυσμένο ξεκίνημα, που προϊδεάζει για τη συνέχεια του γεύματος.
το πηρα εγω οταν δεν κοιταζεςΤου αφησα τιπ ν παει ν κουρευτει

Σου εχω προιον φυτικό γ καθε σεναριο μαναρα μου..![]()
![]()
Να τον μπαίξουμε θέλουμε , όχι να φτιάξουμε κουλουράκια μανάρα μου![]()
Ακούρευτος ήταν ?τερμα λαϊκος ηταν![]()

δεν ξερω πως μπορω να περιγραψω το look του!Ακούρευτος ήταν ?![]()

Μήπως ήταν πισωβρόντης ?δεν ξερω πως μπορω να περιγραψω το look του!![]()

Πριν μπω στο μαγαζί τον συναντησα κ στο περιπτερο κ νμζ θα μ ζητουσε ενα ευρο ν παρει σοκοφρεταΑκούρευτος ήταν ?![]()
αυτο που εγραψε παραπανω η ξα ηταν αληθειαΜήπως ήταν πισωβρόντης ?![]()

Γελασε κ αυτος ομως ετσι οπως τα είπααυτο που εγραψε παραπανω η ξα ηταν αληθεια![]()
Εδώ κάτω αυτοί που ζητάνε ένα ευρώ το θέλουν για να αγοράσουν μια μανιταρόπιταΠριν μπω στο μαγαζί τον συναντησα κ στο περιπτερο κ νμζ θα μ ζητουσε ενα ευρο ν παρει σοκοφρετα

Το πιο αστειο βεβαια ηταν π ρωτησα τη σερβιτόρα ποιο ειναι το signature plate του μαγαζιού κ μ εφερε καταλογο μ κοκτειλ
ο μετρ ομως στα Αλκα ηξερε ακριβως τι θελαμεΤο πιο αστειο βεβαια ηταν π ρωτησα τη σερβιτόρα ποιο ειναι το signature plate του μαγαζιού κ μ εφερε καταλογο μ κοκτειλ

Πισω τραπεζι διπλα στην εξοδοο μετρ ομως στα Αλκα ηξερε ακριβως τι θελαμε![]()
Αλίμονο...ο μετρ ομως στα Αλκα ηξερε ακριβως τι θελαμε![]()
πχιοτηταΠισω τραπεζι διπλα στην εξοδο

Κ αναρωτιομουν γτι τοσο πίσω.. μετα κτλβπχιοτητα![]()