Xaramofais
Σπαμάρχης
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 163.402
- Πόντοι
- 16.131
Λεφτά να φέρειςΘα είμαι όλος μάτια![]()

Λεφτά να φέρειςΘα είμαι όλος μάτια![]()

...το αφηνω ανοιχτο, στην ποιητικη αδεια του καθενοςγίνε πιο σαφής,τι μάντρα?
Μου θύμισες έναν γνωστό μου που έλεγε αόριστα οτι θελει να ανοίξει εργοστάσιο.....![]()

Αυτός έχει λεφτάγίνε πιο σαφής,τι μάντρα?
Μου θύμισες έναν γνωστό μου που έλεγε αόριστα οτι θελει να ανοίξει εργοστάσιο.....![]()

Κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό![]()
....ο μουνης τα πηρε και παιζαμε χθες με φασολια?!?!?

Ετσι το άφησε και ο γνωστός για το εργοστάσιο ,μεχρι που διαβάσαμε οτι το άνοιξε νυχτα με λοστο....το αφηνω ανοιχτο, στην ποιητικη αδεια του καθενος![]()

Με κουκιά!....ο μουνης τα πηρε και παιζαμε χθες με φασολια?!?!?![]()
Με κουκιά!
Κάποιοι και κάποιες που υποτιμάτε τον ανοιχτοχερη απολυτο άρχων ξέρετεΒάλτου ιδέες![]()

Ένας είναι ο πλανηταρχης μανάρι μου, αλλά κι εγώ για πλανηταρχη σε ψήφισα....Ηθελα πλανηταρχης αλλα δν βγηκα μαναρα μου
Για τον εργασιομανη λέμε??Κάποιοι και κάποιες που υποτιμάτε τον ανοιχτοχερη απολυτο άρχων ξέρετε![]()
Όπως βλέπεις δεν απαντάει διότι τελειωσε το ολιγόλεπτο διάλειμμα του και επέστρεψε στο μετερίζιΓια τον εργασιομανη λέμε??![]()

....ευτυχως, θα μας τα'παιρνες κι αυτα

Το μετεριζι είναι καφενειο και κλέβει και γουαι φαιΌπως βλέπεις δεν απαντάει διότι τελειωσε το ολιγόλεπτο διάλειμμα του και επέστρεψε στο μετερίζι![]()

Se ligo vre mounhΌπως βλέπεις δεν απαντάει διότι τελειωσε το ολιγόλεπτο διάλειμμα του και επέστρεψε στο μετερίζι![]()

Θέλω να ηρεμήσεις λίγοΚαλησπέρα, μπορεί η Νικόλ να ανεβάσει μια τελευταία φωτο με τα βυζιά της; Ευχαριστώ.