GetYouBarbara
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 110
- Like
- 17.576
- Πόντοι
- 33.365
Κάποτε κάποιοι πίστευαν ότι πίσω από μια οθόνη μπορούν να προσβάλλουν και να παρενοχλούν χωρίς συνέπειες. Οι εποχές όμως άλλαξαν – και η νομοθεσία επίσηςΤα απλά μέλη (πλεμπαιοι) δεν ‘’κινδυνεύουμε’’ τόσο, αλλά καλά έκανες και το ανέβασες, πιο πολύ για να το ξέρουν και τα υπόλοιπα κορίτσια!!!
Η μαχη θα ειναι ολοδική μου , γνωρίζω πολυ καλα πλέον τα πράγματα κ δεν φοβάμαι τπτΠοιός τόλμησε να πειράξει την πρωταθλήτρια με τόσο στρατό; @Nicole αν ανέβασε εδώ προσωπικά στοιχεία σου προφανώς και μπορείς να κινηθείς νομικά. Αν τα έστειλε σε προσωπικά μηνύματα ίσως θα είναι πιο δύσκολο. Σε κάθε περίπτωση μην αφήνεις κανέναν χωρίς να έχει συνέπειες. Για ότι χρειαστείς είμαστε μαζί σου!
Nicole vs Τζορμακα better than GTA VI
Πλέον με τα νεα μέτρα το vpn δεν υπαρχει πια σαν ασπίδα.Απλα ν σας πω την αληθεια περιμενω τον τζορμακα ν γραψει κατι μεσω κλωνοπροφιλ γ ν εμπλουτίσω την αγωγη μου .ας ειναι κ απο vpn
Τι εχουμε ακουσει εδω μεσα απο αυτον .. Ομαδα κρουσης ελεγε, κουμαντο εδω εμεις ελεγε, ανεφερε κ καποια νικνειμ ως φιλαρακια του τα οποια φανταζομαι θ τον κανουν περα συντομα οταν αρχισουν τα δυσκολα..διοτι το μπουλαρισμα έχει επιπτώσεις γ όλους. Καθομαι πλεον κ γελαω .
Challenge...
Καντον να πονέσει αληθινά, να μάθει να σέβεται
Τα καλύτερα έχω χάσει που δεν παρακολουθούσα και πολύ το σάιτ πιο παλιάΤι εχουμε ακουσει εδω μεσα απο αυτον .. Ομαδα κρουσης ελεγε, κουμαντο εδω εμεις ελεγε, ανεφερε κ καποια νικνειμ ως φιλαρακια του τα οποια φανταζομαι θ τον κανουν περα συντομα οταν αρχισουν τα δυσκολα..διοτι το μπουλαρισμα έχει επιπτώσεις γ όλους. Καθομαι πλεον κ γελαω .
Και πώς καταλαβαίνεις ότι είναι αυτός; Μυρίζει κάπως; χαχαΑπλα ν σας πω την αληθεια περιμενω τον τζορμακα ν γραψει κατι μεσω κλωνοπροφιλ γ ν εμπλουτίσω την αγωγη μου .ας ειναι κ απο vpn
Αφού έχεις την επιλογή τραίνου καλά είσαι. Εγώ πρέπει να πάρω αεροπλάνο για να τη ξανασυναντήσωμε βλέπω να παίρνω το τρένο και να έρχομαι στην συμπρωτεύουσα για πάρτη σου![]()

Για μένα πάντως ειναι ο ΒΑΣΙΚΟΣ λόγος επίσκεψης της Θεσσαλονίκης. Πιο πάνω και από τα Τριγωνα Πανοράματος. (Δεν περίμενα ότι θα το έλεγα ποτε αυτό για το αγαπημένο μου γλυκό και για κανένα λόγο)@Nicole βλέπω να μπαίνεις στους ταξιδιωτικούς οδηγούς στο τι πρέπει να δω οπωσδήποτε όταν επισκεφθώ τη Θεσσαλονίκη
και πολύ καλά του έκανες του μπούφου που νόμιζε πως ηταν αετός.Καταμετρώ σχεδόν 40 . Ο τζορμακας δ ηταν ενας απλός χρηστης του φόρουμ , ήταν καταχρηστικός στο οτι βρηκε μια ελευθερη πλατφόρμα ανωνυμίας στο να επιτίθεται σε κόσμο. Κ αυτο φυσικα εχει νομικες συνέπειες.
Νομίζεις, μπορεί να πάς για μαλλί και να φύγεις κουρεμένος,για αυτό καλό είναι να φυλάγεσαι και να μην πιστεύεις πολλά που γράφονται και σου λένε.......Τα απλά μέλη (πλεμπαιοι) δεν ‘’κινδυνεύουμε’’ τόσο, αλλά καλά έκανες και το ανέβασες, πιο πολύ για να το ξέρουν και τα υπόλοιπα κορίτσια!!!
Ακριβώς.. ετσι έρχεται το φακέλωμα, λίγο πολύ αυτά που περιγράφεις δεν είναι μεμονωμένα περιστατικά και φαίνεται να υπάρχει ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο συμπεριφοράς από συγκεκριμένα προφίλ. Τύπου εσένα σε συμπαθώ πολύ, είσαι σοβαρός παίκτης, πανω στη κουβέντα.. εσυ που μενεις; Που δουλευεις; πηγαίνε σ αυτην θα σου κανει ειδική μεταχείριση.. είναι πολύ καλή. Κ μετα τα κορίτσια της δλειας που τις έχει καλοπιάσει κ χειραγωγήσει προς όφελος του ν δίνουν πληροφορίες. Win/win συμφωνία. Θα σου φερνω πελάτες θ μ δίνεις πληροφορίες.π.χ μπορεί να πετάξει ενας τυχαίος....πήγα με την τάδε κτλ,
να πεταγεται ο μισος ντουνιάς με ερωτήσεις,που ;,Πώς ; Τί; και κάπου εκει ερχεται και το φακέλωμα αφου ανταλλάξεις μερικά προσωπικα μηνυματα, πέις και μερικα προσωπικά δεδομένα .....
και τσούπ.....
εγω ήμουν απο τα ατομα που πολλές φορές ηρθα σε κόντρα μαζί του και αμφισβήτησα τα λεγόμενα του......
Πολλές φορές απο μερικα καινουρια νικ δεχομουν ερωτήσεις....προτροπές να πάω σε καινουρια μαγαζιά πριβέ.....τηλέφωνα....Τα περισσότερα δεν τα εκανα χρήση ποτέ γιατι κατάλαβα πως ήταν "παγίδες".
Nicole που μπορώ να σε καλέσω