Απο τη πρωτη μερα που ξεκίνησα να δουλευω ειχα παρει αποφαση το χειρότερο σενάριο.. το οτι καποιος θα αποκαλύψει τα μουτρα μου σε δημοσια θεα.. κ θ ελεγε κ προσωπικές λεπτομέρειες. Ειναι κατι που αποφασισα πως θα το χειριστώ. Ειναι πολυ ευκολο ν τα παρατησω ενω εχω το πελατολόγιο μου κ ερχεται σταθερα .. αλλα δε θ το κανω.. οχι γτι εχω αναγκη απο νεους πελατες αλλα διοτι δε θα δεχθώ εκφοβισμό απο ΚΑΝΕΝΑ εδω μεσα. Ειμαι εδω παραμενω ακομα γ ν μπει ο καθενας κ ν γραψει μεσω της ανωνυμίας του οτι θελει γ ν νιωσει την δυναμη .. το powerplay του π βασιζεται στο φοβο .. ετσι επιβάλλονται αυτοι π δε εχουν στ αληθεια δυναμη. Οτι θ τρεμουμε μήπως αποκαλυφθεί κατι γ εμας. Κανουν καθε λιγο κ νεο κλωνοπροφιλ , κ γραφουν γ εμας θαρρεις κ μας ξερουν απο χθες. Ο θόρυβος δεν εχει καμια σχεση μ την δυναμη. Η δημιουργία ψεύτικων προφίλ για να επιτεθούν σε κοσμο λεγεται παρενόχληση κ οταν καποιος εχει δημιουργησει πανω απο 30 προφιλ γ ν μιλησει κατι δεν παει καλα μαζι του.
Οπότε συνεχιζω εδω μεσα ευχαριστω τον
@antisthenis γ το οτι μεχρι προχθες κατεβαζε νεο προφιλ του γνωστου τζορμακα .. κ οσο αναφορα εμενα ν μην ανησυχειτε.. ειμαι παρα πολυ δυνατη . Κ δε θα περασει καμια τακτικη τυπου τζορμακα σε εμενα