SirLancelot
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 5.638
- Πόντοι
- 1.446
Η αλήθεια είναι ότι το εκμεταλλεύομαι!Μιλάς εκ του ασφαλούς γτ θα πρωταγωνιστήσεις στο βίντεο...
Η αλήθεια είναι ότι το εκμεταλλεύομαι!Μιλάς εκ του ασφαλούς γτ θα πρωταγωνιστήσεις στο βίντεο...
88 Καλημερες!!!
Αν έδειχνε κανα κώλο η Νικολ 30 θα απαντούσατε, ούτε ένας δεν μιλάει τώρα πολύ ησυχία!
Το σωστο θηραμα θελει και το αναλογο δολωμαΑν έδειχνε κανα κώλο η Νικολ 30 θα απαντούσατε, ούτε ένας δεν μιλάει τώρα πολύ ησυχία!
Μου θυμίζει τον εαυτό μου όταν παίζω δύο μισθούς σε απόδοση Χ1.2 και έρχεται η απόδοση Χ20Έφυγε Κορέα για ΣΚ !
Φίλε η πρωταθλήτρια πρέπει να αναπαυθεί και λίγο, ο αγώνας ήταν διαρκής και κουραστικός. Όταν νιώσει οτι θέλει να εμφανιστεί θα το κάνει.Πολύ νέκρα ρε παιδιά, τι έγινε;
Αρκεί να είναι καλά!!!Φίλε η πρωταθλήτρια πρέπει να αναπαυθεί και λίγο, ο αγώνας ήταν διαρκής και κουραστικός. Όταν νιώσει οτι θέλει να εμφανιστεί θα το κάνει.
Καλα είμαι, τα break απο το ίντερνετ επιβάλλονται για να διατηρήσω το sanity μου. Με ολα οσα συνεβησαν στην επικαιρότητα δν ειχα κ πολυ ορεξη γ χαβαλέ ν σας πω την αληθεια.Αρκεί να είναι καλά!!!
....Καλα είμαι, τα break απο το ίντερνετ επιβάλλονται για να διατηρήσω το sanity μου. Με ολα οσα συνεβησαν στην επικαιρότητα δν ειχα κ πολυ ορεξη γ χαβαλέ ν σας πω την αληθεια.
Ο Ιανουαριος ηταν μια κουραστικη χρονιά. Ευχομαι ν ειστε όλοι καλα.

Να είσαι καλά γοργόνα μας και να περνάς καλά!!!Καλα είμαι, τα break απο το ίντερνετ επιβάλλονται για να διατηρήσω το sanity μου. Με ολα οσα συνεβησαν στην επικαιρότητα δν ειχα κ πολυ ορεξη γ χαβαλέ ν σας πω την αληθεια.
Όντως. Ιδίως τα παιδιά του ΠΑΟΚ στην Ρουμανία και οι 5 γυναίκες στο εργοστάσιο που έχασαν τη ζωή τους τόσο άδικα λογικό είναι να είσαι down. Καλό μήνα να'χεις κοριτσάρα με χαμόγελα και ευχάριστες στιγμές απο'δω και μπρος...Καλα είμαι, τα break απο το ίντερνετ επιβάλλονται για να διατηρήσω το sanity μου. Με ολα οσα συνεβησαν στην επικαιρότητα δν ειχα κ πολυ ορεξη γ χαβαλέ ν σας πω την αληθεια.

Ο Ιανουάριος μπορεί να ήταν κουραστικός αλλά δεν ξεχνάμε πόσα έδωσες και πόσο βοήθησες τον ΔεκέμβριοΚαλα είμαι, τα break απο το ίντερνετ επιβάλλονται για να διατηρήσω το sanity μου. Με ολα οσα συνεβησαν στην επικαιρότητα δν ειχα κ πολυ ορεξη γ χαβαλέ ν σας πω την αληθεια.

Δυσκολος μηνας ο Ιανουαριος γενικα και χωρις τα νεα της επικαιροτητας. Ποτε θα επιστρεψεις απο το break πισω στο αθλημα ?Καλα είμαι, τα break απο το ίντερνετ επιβάλλονται για να διατηρήσω το sanity μου. Με ολα οσα συνεβησαν στην επικαιρότητα δν ειχα κ πολυ ορεξη γ χαβαλέ ν σας πω την αληθεια.
Καλημέρα!! Σε περιμένουμε!!Καλημέρα στο Army.
Ειμαι ενεργή για τη Θεσσαλονίκη.
AΘΗΝΑ: 16-22/2
ΛΑΡΙΣΑ: 23-25/2
Ανυπομωνώ <3Καλημέρα στο Army.
Ειμαι ενεργή για τη Θεσσαλονίκη.
AΘΗΝΑ: 16-22/2
ΛΑΡΙΣΑ: 23-25/2