SirLancelot
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 5.634
- Πόντοι
- 1.446
Νομιζα εχω περασει ηδηΆμα δε περάσεις επιτροπή με εμένα επικεφαλή δεν έχει "τίποτα"![]()
Νομιζα εχω περασει ηδηΆμα δε περάσεις επιτροπή με εμένα επικεφαλή δεν έχει "τίποτα"![]()
Τα νομίσματα στην τράπεζαΝομιζα εχω περασει ηδη!!!

Τα ξέρουμε δεν χρειάζεται
Θα προτείνω μια άλλη ιδέα να μη ζορίζεστε. Τόσα κάνει για εσάς και μια φορά δε την περιποιηθήκατε.
Για πρώτη φορά της μαγειρεύω εγώ, μοσχαρίσια medium-well στο air fryer (με το δικό μου καλύτερα), θερμόμετρο και βγάζω σε συγκεκριμένη θερμοκρασία για ακριβές αποτέλεσμα εστιατορίου, κρούστα έξω-μέτριο μέσα, λίγο χοντρό αλάτι να λιώσει για όσο θα ξεκουράζεται 3-5 λεπτά, για έξτρα επιλογή θα υπάρχει λίγη πράσινη με βαλσάμικο-μέλι.
Γιατί όχι και στο να γίνει διαγωνισμός για το καλύτερο πιάτο.
Έπαθλο;
Διεκδικώ την θέση του Lancelot, με δικό μου επαγγελματικό εξοπλισμό για POV
Ρε μάγκες αν είναι να της μαγειρέψετε τέτοια για να σας κάτσει, αν δεν σας κάτσει, σας κάθομαι εγώ στην τελικήΘα εκμεταλλευτώ τις αδυναμίες της πρότασής σου για να πάρω προβάδισμα.
Rib eye Ουρουγουάης, ψήσιμο σε ψησταριά υγραερίου και βγαλμένο στους 52°
Για συνοδευτικό ψητά λαχανικά , μπουγιουρντί με μπουκοβο (για την αλητεία) και ένα ωραίο κόκκινο.
Για ντιζέρτ έχω άκρη στο Βόλο να μας φέρει πάστες φούρνου.
Σας κατουράω! Αχαχαχαχα
Δεν χρειάζεται καθισιό.Ρε μάγκες αν είναι να της μαγειρέψετε τέτοια για να σας κάτσει, αν δεν σας κάτσει, σας κάθομαι εγώ στην τελική
4) faustian spiritΠεριμενω κάποιες βασικες απαντήσεις σαν μελος απο το 24.
1)Ζώδιο
2) Τι ψηφιζεις
3) τι ν μαγειρεψω σμρ
4) γτι ο πιγκουινος διαλεξε ν πορευτεί μονος του στο βεβαιο θανατο ;
!!!Αν έδειχνε κανα κώλο η Νικολ 30 θα απαντούσατε, ούτε ένας δεν μιλάει τώρα πολύ ησυχία!
Μιλάς εκ του ασφαλούς γτ θα πρωταγωνιστήσεις στο βίντεο...Αν έδειχνε κανα κώλο η Νικολ 30 θα απαντούσατε, ούτε ένας δεν μιλάει τώρα πολύ ησυχία!