pastelios
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.798
- Πόντοι
- 5.946
ΌΧΙ... Έχω κάτι καλύτερο!!!!Στα χιόνια θα βαλω και αντιολισθητικές
ΌΧΙ... Έχω κάτι καλύτερο!!!!Στα χιόνια θα βαλω και αντιολισθητικές

Τελικά τι μαγείρεψες σήμερα;Περιμενω κάποιες βασικες απαντήσεις σαν μελος απο το 24.
1)Ζώδιο
2) Τι ψηφιζεις
3) τι ν μαγειρεψω σμρ
4) γτι ο πιγκουινος διαλεξε ν πορευτεί μονος του στο βεβαιο θανατο ;
Τι να μαγειρέψει, αφού δεν πρότεινε κάνεις τπτ... Κι εγώ που της πρότεινα δύο, μάλλον την μπέρδεψα...Τελικά τι μαγείρεψες σήμερα;
Τι να μαγειρέψει, αφού δεν πρότεινε κάνεις τπτ... Κι εγώ που της πρότεινα δύο, μάλλον την μπέρδεψα...![]()
Θα προτείνω μια άλλη ιδέα να μη ζορίζεστε. Τόσα κάνει για εσάς και μια φορά δε την περιποιηθήκατε.
Για πρώτη φορά της μαγειρεύω εγώ, μοσχαρίσια medium-well στο air fryer (με το δικό μου καλύτερα), θερμόμετρο και βγάζω σε συγκεκριμένη θερμοκρασία για ακριβές αποτέλεσμα εστιατορίου, κρούστα έξω-μέτριο μέσα, λίγο χοντρό αλάτι να λιώσει για όσο θα ξεκουράζεται 3-5 λεπτά, για έξτρα επιλογή θα υπάρχει λίγη πράσινη με βαλσάμικο-μέλι.
Γιατί όχι και στο να γίνει διαγωνισμός για το καλύτερο πιάτο.
Έπαθλο;
Διεκδικώ την θέση του Lancelot, με δικό μου επαγγελματικό εξοπλισμό για POV
Θα προτείνω μια άλλη ιδέα να μη ζορίζεστε. Τόσα κάνει για εσάς και μια φορά δε την περιποιηθήκατε.
Για πρώτη φορά της μαγειρεύω εγώ, μοσχαρίσια medium-well στο air fryer (με το δικό μου καλύτερα), θερμόμετρο και βγάζω σε συγκεκριμένη θερμοκρασία για ακριβές αποτέλεσμα εστιατορίου, κρούστα έξω-μέτριο μέσα, λίγο χοντρό αλάτι να λιώσει για όσο θα ξεκουράζεται 3-5 λεπτά, για έξτρα επιλογή θα υπάρχει λίγη πράσινη με βαλσάμικο-μέλι.
Γιατί όχι και στο να γίνει διαγωνισμός για το καλύτερο πιάτο.
Έπαθλο;
Διεκδικώ την θέση του Lancelot, με δικό μου επαγγελματικό εξοπλισμό για POV

Έχω φάει rib eye και έχω να πω ότι είναι υπερτιμημένο.Εντάξει,πολύ νόστιμο αλλά αδικαιολόγητα πανάκριβο, overpriced.Θα εκμεταλλευτώ τις αδυναμίες της πρότασής σου για να πάρω προβάδισμα.
Rib eye Ουρουγουάης, ψήσιμο σε ψησταριά υγραερίου και βγαλμένο στους 52°
Για συνοδευτικό ψητά λαχανικά , μπουγιουρντί με μπουκοβο (για την αλητεία) και ένα ωραίο κόκκινο.
Για ντιζέρτ έχω άκρη στο Βόλο να μας φέρει πάστες φούρνου.
Σας κατουράω! Αχαχαχαχα
Το rib eye Ουρουγουάης είναι το πιο οικονομικό από όλα αυτής της κατηγορίας κόπων και -γνώμη μου- μαρκαν το πιο νόστιμο. Αν έφαγες το συγκεκριμένο και δεν σου άρεσε κάποιο λάθος έκανε αυτός που το έψησε. ΞεκάθαραΈχω φάει rib eye και έχω να πω ότι είναι υπερτιμημένο.Εντάξει,πολύ νόστιμο αλλά αδικαιολόγητα πανάκριβο, overpriced.
1) θα προτιμούσα να μην απαντήσω γιατί κάθε φορά που το αναφέρω λένε "είναι το χειρότερο"Περιμενω κάποιες βασικες απαντήσεις σαν μελος απο το 24.
1)Ζώδιο
2) Τι ψηφιζεις
3) τι ν μαγειρεψω σμρ
4) γτι ο πιγκουινος διαλεξε ν πορευτεί μονος του στο βεβαιο θανατο ;
Έχασες ήδηΤο rib eye Ουρουγουάης είναι το πιο οικονομικό από όλα αυτής της κατηγορίας κόπων και -γνώμη μου- μαρκαν το πιο νόστιμο. Αν έφαγες το συγκεκριμένο και δεν σου άρεσε κάποιο λάθος έκανε αυτός που το έψησε. Ξεκάθαρα
Τρίζει η καρέκλα σου δικέ μου

Δεν ανεβάζω παλμό….Τρίζει η καρέκλα σου δικέ μου![]()
Άμα δε περάσεις επιτροπή με εμένα επικεφαλή δεν έχει "τίποτα"Δεν ανεβάζω παλμό….
Εμπιστεύομαι την παρτενέρ μου!