Nicole
Call-Girl
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 61.312
Ετοιμος γ μεταγραφή στον παοκ ν πινει τουμπα λιμπρε
Ετοιμος γ μεταγραφή στον παοκ ν πινει τουμπα λιμπρε
Η Νικόλ υποσχεθηκε την επιστροφή του τιτάνα @Michael Scott 2.0 κ είναι γεγονός. Ο μιχάλης ειχε ν κανει μ εναν άνισο αγώνα απέναντι στον κώλο της Αλεξίας .. πηρε 22 ψηφους απο συναδέλφους αλλα αυτοι οι ψηφοι πιανουν γ δεκα ο καθένας.
Μιχάλη μου μοναδικη μου αγαπη καλωσήρθες πίσω.

Έχει να πέσει πολύ κατρουλιο

Λίλα μοναδική μου αγάπηΗ Νικόλ υποσχεθηκε την επιστροφή του τιτάνα @Michael Scott 2.0 κ είναι γεγονός. Ο μιχάλης ειχε ν κανει μ εναν άνισο αγώνα απέναντι στον κώλο της Αλεξίας .. πηρε 22 ψηφους απο συναδέλφους αλλα αυτοι οι ψηφοι πιανουν γ δεκα ο καθένας.
Μπορουμε να δουμε κωλο αλεξιας γιατι θα κανω ενστασηΗ Νικόλ υποσχεθηκε την επιστροφή του τιτάνα @Michael Scott 2.0 κ είναι γεγονός. Ο μιχάλης ειχε ν κανει μ εναν άνισο αγώνα απέναντι στον κώλο της Αλεξίας .. πηρε 22 ψηφους απο συναδέλφους αλλα αυτοι οι ψηφοι πιανουν γ δεκα ο καθένας.
Εσύ μη φοβάσαι, δν είσαι στο ταργκετ γκρουπ μουΈχει να πέσει πολύ κατρουλιο![]()
Τι ψήφισες??Μπορουμε να δουμε κωλο αλεξιας γιατι θα κανω ενσταση![]()

Τον κωλο της αλεξιαςΤι ψήφισες??![]()

Βάλε τώρα και Πολ είτε για ομαδικό Γκόλντεν Σαουερ είτε επιστροφή Αλεξίας (είτε both, ok)Η Νικόλ υποσχεθηκε την επιστροφή του τιτάνα @Michael Scott 2.0 κ είναι γεγονός. Ο μιχάλης ειχε ν κανει μ εναν άνισο αγώνα απέναντι στον κώλο της Αλεξίας .. πηρε 22 ψηφους απο συναδέλφους αλλα αυτοι οι ψηφοι πιανουν γ δεκα ο καθένας.
Ψοφατε για πολΒάλε τώρα και Πολ είτε για ομαδικό Γκόλντεν Σαουερ είτε επιστροφή Αλεξίας (είτε both, ok)
Εσυ τουλάχιστον ότι ψηφίζουμε το κάνειςΨοφατε για πολ
Θα το βαλω στο βιογραφικό μου οταν κατεβω στις δημοτικες ..Εσυ τουλάχιστον ότι ψηφίζουμε το κάνεις
Για αυτό
Την ψηφίσαμε την κοριτσάρα αλλά ακόμη περιμένουμε εκείνο το βίντεο που μας είχε υποσχεθείΕσυ τουλάχιστον ότι ψηφίζουμε το κάνεις
Για αυτό
Ε το καλό πράγμα αργεί να γίνειΤην ψηφίσαμε την κοριτσάρα αλλά ακόμη περιμένουμε εκείνο το βίντεο που μας είχε υποσχεθεί
Δεν επιβεβαιωσα εγω πως στα 180 θα βγαλω βιντεο . Εγω ζήτησα 200. Επειδη το εριξε ο πορνοσταρ σ αυτον τον αριθμό δ σημαινει πως είμαι σύμφωνη. Παρολαυτα δεν τον εχω δει ακομα γ να το κανουμε .. μην είστε γκρινιάρηδες μερικοι .Την ψηφίσαμε την κοριτσάρα αλλά ακόμη περιμένουμε εκείνο το βίντεο που μας είχε υποσχεθεί
Ερχεται πολ σύντομα θ κατσω ν σκεφτω πολυ σκληρο ανταγωνισμό