Sexypistol
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 25.370
- Πόντοι
- 5.956
Να τος ο σαλιαρης
Τελευταία τροποποίηση:
Να τος ο σαλιαρης
Από εκείνη το εμπνεύστηκα και το είπα…και εγώ αντίθετος είμαι!Το κανει η κα. καρυστιανου κ δε θελω ν τις φερω εμποδια στον αγωνα της αν κ ειμαι πληρως αντιθετη μ τη κινηση της
Γ αυτο σ συμπαθωΑπό εκείνη το εμπνεύστηκα και το είπα…και εγώ αντίθετος είμαι!
Ε όχι κι έτσι. Η επόμενη κίνηση δηλαδή ποια θα είναι να περπατήσεις στα κάρβουνα σαν τους αναστενάρηδες;Ν βαλω καρβουνα;
Αμοιβαία η συμπάθειαΓ αυτο σ συμπαθω

Εχω καινουργιες
Τζαμπα πηγα εγω και σε περιμενω δλδ??
![]()
Ποια στιγμή δε διάβασα γουναρα …Ν βγει στο κεντρικο δρομο θα περπατησω μ τη γουναρα μου

Αν δεν ήταν τα μπλόκα ή η πολύωρες διαδρομές όταν είναι ανοιχτοί ,θα ήθελα να ανέβω για ραντεβούΛοιπον παιδια σημαντικες ανακοινωσεις:
Η ψηφοφορία μου δεν εληξε ακομα αλλα ο λαος κατα ριπας ψηφίζει η Νικόλ να παραμείνει Ελλάδα. Κατι π σεβομαι πολυ κ το βλεπω καθως τα ραντεβού μου ειναι φουλ καθε μερα.
Σε συνεχεια το κρυο κλίμα της Κορεας αυτη τη περίοδο που θα με ξενερώσει καθως δ θα μπορω ν κανω τις βόλτες μου οπως θελω, οπως κ το οτι μου ακυρωσε ο ιδιοκτήτης το σπιτι που παω παντα κ δουλευω incall -μεχρι την ανοιξη επειδη σταματαει σιγα σιγα το ερμπιενμπι στη Ν. κορεα .. για όλους αυτους τους λόγους το τουρ στην Ασία θα γίνει απο Μάρτιο-Μαιο. Οπως κ περυσι δλδ .
Στο μεταξυ θ εχουμε ολο το χρονο γ ακομα μια επισκεψη στην Αθήνα οπως πρεπει κ οσο αναφορα τη βαση μου τη Θεσνικη εδω θ ειμαστε .. γ πολυ ακομα.sorry not sorry![]()
Στηριζουμε αγωνα παρολο που οι μονοι που ταλαιπωρούνται ειναι ο απλος κοσμακηςΑν δεν ήταν τα μπλόκα ή η πολύωρες διαδρομές όταν είναι ανοιχτοί ,θα ήθελα να ανέβω για ραντεβού
Τα τιμω ν ξερεις
mp@ ενας απλος ανθρωπος ειμαιΜπορούμε να έχουμε από εσένα την πληροφορία αν είσαι μεγαλοψορης γιατί όπως γνωρίζουμε όλοι εδώ μέσα το 98% του σαιτ τον έχει πάνω από 20 εκατοστα χάχα
πλακα πλακα εσυ θες να με δωσεις τον αριθμο σου?τον εχασα ρε γμτΜπορούμε να έχουμε από εσένα την πληροφορία αν είσαι μεγαλοψορης γιατί όπως γνωρίζουμε όλοι εδώ μέσα το 98% του σαιτ τον έχει πάνω από 20 εκατοστα χάχα
Λοιπον παιδια σημαντικες ανακοινωσεις:
Η ψηφοφορία μου δεν εληξε ακομα αλλα ο λαος κατα ριπας ψηφίζει η Νικόλ να παραμείνει Ελλάδα. Κατι π σεβομαι πολυ κ το βλεπω καθως τα ραντεβού μου ειναι φουλ καθε μερα.
Σε συνεχεια το κρυο κλίμα της Κορεας αυτη τη περίοδο που θα με ξενερώσει καθως δ θα μπορω ν κανω τις βόλτες μου οπως θελω, οπως κ το οτι μου ακυρωσε ο ιδιοκτήτης το σπιτι που παω παντα κ δουλευω incall -μεχρι την ανοιξη επειδη σταματαει σιγα σιγα το ερμπιενμπι στη Ν. κορεα .. για όλους αυτους τους λόγους το τουρ στην Ασία θα γίνει απο Μάρτιο-Μαιο. Οπως κ περυσι δλδ .
Στο μεταξυ θ εχουμε ολο το χρονο γ ακομα μια επισκεψη στην Αθήνα οπως πρεπει κ οσο αναφορα τη βαση μου τη Θεσνικη εδω θ ειμαστε .. γ πολυ ακομα.sorry not sorry![]()

Φαντάστηκα ότι θα σου άρεσε και θα ήταν χρήσιμο για την καθημερινότητα σου.Ευχαριστώ αλλα δεν μπορω να το δεχθω. Καλη συνέχεια