pastelios
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.836
- Πόντοι
- 5.946
παιζω και μπουζουκι αν μετραει πουθενα !!!!!!!!!!!Μονο απο αεκτζουδες ξερεις εσυ κ καταποση μαναρι
παιζω και μπουζουκι αν μετραει πουθενα !!!!!!!!!!!Μονο απο αεκτζουδες ξερεις εσυ κ καταποση μαναρι
Λαϊκές βραδιές κατάποσηςπαιζω και μπουζουκι αν μετραει πουθενα !!!!!!!!!!!![]()

Ευχαριστω πολυΝα ευχηθώ κι εγώ καλή χρονιά να έχεις με υγεία αλλά και σ'όλα τα υπόλοιπα μέλη όπως επίσης και συγχαρητήρια για τον τίτλο της κορυφαίας ανεξάρτητης που κατέκτησες μαναράκι
Αν γουστάρεις οδηγό για την μεταφορά των μελών με χαρά προσφέρομαι. Χρόνια στο κουρμπέτι ως επαγγελματίας οδηγός...
Πενιά και κατάποση δηλαδή; Ωραία. Εξελίχθηκε πολύ το κομμάτι του σεξ...Λαϊκές βραδιές κατάποσης![]()
Ενα μπουζουκακι χρειαζεται.. πως το εχω φανταστει ..παιζω και μπουζουκι αν μετραει πουθενα !!!!!!!!!!!![]()
Βεβαιως!Δοκιμαστή για το τσίπουρο θέλετε?
Έχω άκρη στην Minos EMI...Ενα μπουζουκακι χρειαζεται.. πως το εχω φανταστει ..
«Ιωάννα στα τριάντα τέσσερα, φωτιά μες στην καρδιά,
Ο,τι κι αν πέρασες σε λύγισε μα στάθηκες ξανά.
Με δάκρυ έμαθες να ζεις, με πάθος να γελάς,
κι όποιος σε γνώρισε καλά, δεν θα σε ξεχάσει ποτέ ξανά.»
Προφανως κανουμε χιουμορ .. τα φιλια μας στη κοπελα ! Η οποια ειναι legend
....εσυ τι λες?!?!?!Δοκιμαστή για το τσίπουρο θέλετε?

Πολλούς καφέδες πίνεται για αυτό ρωτώ......εσυ τι λες?!?!?!![]()
παντα κανουμε χιουμορ !!!!!!!!!κανόνισε να αρχίσουν να σε λένε και εσενα πρωμότορα της ιωάννας !!!!!!!χαχαχαχαχαχαΕνα μπουζουκακι χρειαζεται.. πως το εχω φανταστει ..
«Ιωάννα στα τριάντα τέσσερα, φωτιά μες στην καρδιά,
Ο,τι κι αν πέρασες σε λύγισε μα στάθηκες ξανά.
Με δάκρυ έμαθες να ζεις, με πάθος να γελάς,
κι όποιος σε γνώρισε καλά, δεν θα σε ξεχάσει ποτέ ξανά.»
Προφανως κανουμε χιουμορ .. τα φιλια μας στη κοπελα ! Η οποια ειναι legend
...καλυψη-αποκρυψηΠολλούς καφέδες πίνεται για αυτό ρωτώ..

Τώρα που το λες, έχω δει κάμποσους στα καφενεία να τραβάνε τα τσιπουρακια τους σε κούπες καφέ.....καλυψη-αποκρυψη![]()
Τώρα που το λες, έχω δει κάμποσους στα καφενεία να τραβάνε τα τσιπουρακια τους σε κούπες καφέ..
θα εχουμε και κρυφο δωματιο για ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ ?Για στοιχηματα τζογο στον @ΦΑΚΙΡΗΣ
Θα εχουμε κ αυτη την υπηρεσια
Πολλα θεςθα εχουμε και κρυφο δωματιο για ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ ?
![]()
Το εχω βεβαιως.. το κραταω πολυ καλαπαντα κανουμε χιουμορ !!!!!!!!!κανόνισε να αρχίσουν να σε λένε και εσενα πρωμότορα της ιωάννας !!!!!!!χαχαχαχαχαχα
αν το εχεις και με το τραγουδι θα κανουμε ντουετο !!!!!!!!!
Εγω μια καθημερινήΤώρα που το λες, έχω δει κάμποσους στα καφενεία να τραβάνε τα τσιπουρακια τους σε κούπες καφέ..
Κι εγώ το'χω. Και με το μπουζούκι και με το τραγούδι...Το εχω βεβαιως.. το κραταω πολυ καλα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εγω μια καθημερινή