- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 68.368
3 ψηφοι γ κορεα.. μονο;;
Πολλά πράγματα λειτουργούν επιλεκτικά εδώ μέσα. Η διαγραφή των σχολίων θα ήταν διαφορετικό;Αγαπητή, κάπως επιλεκτικά τα διέγραψε ο antisthenis τα σχόλια. Έχουν μείνει σκιές!! Σε κάθε περίπτωση, βλέπω ότι υπάρχει ενσυναισθηση από την πλευρά σου, πράγμα το οποίο με χαροποιεί ιδιαιτέρως! Αυτά, καλά ταξίδια και καλη επανοδο στα πάτρια εδαφη!!
3 ψηφοι γ κορεα.. μονο;;
Εχω ριξει γραμμη ,να μην σε αφησουν να πας3 ψηφοι γ κορεα.. μονο;;

Ε κατι λέει αυτο3 ψηφοι γ κορεα.. μονο;;

Παιδια αν εχετε προβλημα μ τη διαχειριση του σαιτ απο τον @antisthenis μπορειτε ν αποχωρήσετε.. ν μην αφήνετε υπονοούμενα μονο γτι δ τα παω καλα μ αυταΠολλά πράγματα λειτουργούν επιλεκτικά εδώ μέσα. Η διαγραφή των σχολίων θα ήταν διαφορετικό;
Δεν έχω τίποτα απολύτως με εσένα. Και συγχαρητήρια για την νίκη σου. Εγώ μια διευκρινηση έκανα. Ότι δεν διαγράφτηκαν όλα. Γτ από έναν ξεκίνησαν το οποίο σχόλιο βέβαια έμεινε. Τυχαίο;Παιδια αν εχετε προβλημα μ τη διαχειριση του σαιτ απο τον @antisthenis μπορειτε ν αποχωρήσετε.. ν μην αφήνετε υπονοούμενα μονο γτι δ τα παω καλα μ αυτα
ρε μην κλαψουριζετε και μην σπατε μπαλες ,τα παραπονα σας στον admin που εσβησε τα σχολια,και αν εχεις κατι συγκεκριμενο να πεις ...πες το με καθαρες κουβεντες και οχι με μπηχτες και υπονοουμεναΔεν έχω τίποτα απολύτως με εσένα. Και συγχαρητήρια για την νίκη σου. Εγώ μια διευκρινηση έκανα. Ότι δεν διαγράφτηκαν όλα. Γτ από έναν ξεκίνησαν το οποίο σχόλιο βέβαια έμεινε. Τυχαίο;

Καμία μπηχτη. Ο @Odin_ το ξεκίνησε όλο αυτό σήμερα. Αλλά βλέπω το σχόλιο του δεν διαγράφτηκε; Έτσι και αλλιώς κλίκες και κατεστημένα υπάρχουν εδώ μέσα. Και κάποιοι κινούν τα νήματα.ρε μην κλαψουριζετε και μην σπατε μπαλες ,τα παραπονα σας στον admin που εσβησε τα σχολια,και αν εχεις κατι συγκεκριμενο να πεις ...πες το με καθαρες κουβεντες και οχι με μπηχτες και υπονοουμενα![]()
Καμία μπηχτη. Ο @Odin_ το ξεκίνησε όλο αυτό σήμερα. Αλλά βλέπω το σχόλιο του δεν διαγράφτηκε; Έτσι και αλλιώς κλίκες και κατεστημένα υπάρχουν εδώ μέσα. Και κάποιοι κινούν τα νήματα.

Εντάξει ότι πεις. Κοιμήσου στο συννεφάκι σου.![]()
παρε να διαβασεις να σου φυγει τελειως...
Καληνυχτα![]()
Αφού δεν διευκρινίζεις σε ποια από τις δύο αναφέρεσαι.3 ψηφοι γ κορεα.. μονο;;
Νοτιο μαναρι μουΑφού δεν διευκρινίζεις σε ποια από τις δύο αναφέρεσαι.
Τότε @antisthenis την παίρνω πίσω τη ψήφο...Νοτιο μαναρι μου
Ηθελες ν μ στειλεις βορεια ν υποφερωΤότε @antisthenis την παίρνω πίσω τη ψήφο...
Όχι. Να μπεις στον ίσιο δρόμο ήθελαΗθελες ν μ στειλεις βορεια ν υποφερω
Μερικοί τύποι δεν έχουν ζωή και ασχολούνται με παπαριές.Εδώ ο κόσμος καίγεται,κυριολεκτικά,στις ελβετικές Άλπεις,νέα παιδιά.Και αυτοί το χαβά τους,everyday malakia όπως είχε πει ο Γκατούζο.Αυτα ν ηταν τα προβλήματα στο κοσμο .. τι ν πω;