PaRty AniMaL
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 24
- Like
- 35.507
- Πόντοι
- 8.346
Υπάρχει και αντίστοιχος @Μέγας Παπατζής στο army των σχιστομάτηδων;Τωρα πρεπει ν βαλω το korean NCL crew
Υπάρχει και αντίστοιχος @Μέγας Παπατζής στο army των σχιστομάτηδων;Τωρα πρεπει ν βαλω το korean NCL crew
Ο παπατζης καλυπτει μεχρι εκει παιδιαΥπάρχει και αντίστοιχος @Μέγας Παπατζής στο army των σχιστομάτηδων;
με ειπες παλι χοντρο;Ο παπατζης καλυπτει μεχρι εκει παιδια

Με την προηγούμενη ψήφο το έγινε τελικά;;;Να ψηφίσει ο λαος που θελει να βρισκομαι
Οι ψηφοι του μιχαλη πιανουν επι 10.Με την προηγούμενη ψήφο το έγινε τελικά;;;
Γυρίζει η Αλεξία ή ο Μιχάλης;
Αγαπητή, κάπως επιλεκτικά τα διέγραψε ο antisthenis τα σχόλια. Έχουν μείνει σκιές!! Σε κάθε περίπτωση, βλέπω ότι υπάρχει ενσυναισθηση από την πλευρά σου, πράγμα το οποίο με χαροποιεί ιδιαιτέρως! Αυτά, καλά ταξίδια και καλη επανοδο στα πάτρια εδαφη!!Ευχαριστω τον @antisthenis
In simple words το Nicole Army εδωσε στο χαμογελο του παιδιού : 1440 EUR
Σας ευχαριστώ όλους
Εύκολα θα την βρεις παλιομλκα..Μην κανεις καμια μαλακια και δεν γυρισεις πισω,δεν μπορω να σε ψαχνω σε ολοκληρη Κορεα![]()

Παραβλέπω το ρατσιστικό σχόλιο για τις ΚορεατισσεςΕύκολα θα την βρεις παλιομλκα..
Όλες οι άλλες είναι ίδιες![]()
ΣαυραΠαραβλέπω το ρατσιστικό σχόλιο για τις Κορεατισσες
Και έχω να σου πω ότι ...Από καρδιάς σου εύχομαι τα μόνα βυζιά που θα πιάσεις φέτος να είναι τα δικά σου![]()

Την αγάπη μουΕπίσης σου στέλνω τις ευχές της κυρίας Μιλφ![]()
Αγαπητε ευχαριστούμε γ τα ευσημα στο καλό που καναμε ολοι οχι μονο εγώ . Τα υπολοιπα δεν μας αφορουν.Αγαπητή, κάπως επιλεκτικά τα διέγραψε ο antisthenis τα σχόλια. Έχουν μείνει σκιές!! Σε κάθε περίπτωση, βλέπω ότι υπάρχει ενσυναισθηση από την πλευρά σου, πράγμα το οποίο με χαροποιεί ιδιαιτέρως! Αυτά, καλά ταξίδια και καλη επανοδο στα πάτρια εδαφη!!
Φτιάξε ψηφοφορία…η Αθήνα θα βγει πρώτη στάνταρΝα ψηφίσει ο λαος που θελει να βρισκομαι
Φτιάξε ψηφοφορία…η Αθήνα θα βγει πρώτη στάνταρ![]()

Με το ζόρι κρύβεται η ρογα .![]()
Να ευχηθώ και εγω καλή χρονιά σε όλους. Απλά λιτά περιεκτικά.
Αυτό είναι το «απλά, λιτά» σου;![]()
Να ευχηθώ και εγω καλή χρονιά σε όλους. Απλά λιτά περιεκτικά.