Sexypistol
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 25.370
- Πόντοι
- 5.956
Ελκυστικές αποδοχές
Μη βιαζεστεNicole μιας και ο Φακίρης ανέβασε κωλαρα, δεν ανεβάζεις και εσύ βυζάρες να δέσει το γλυκό χρονιαρες μέρες τώρα?
Μη βιαζεστε
Ήρεμα τραγανό αγόριΤο κορίτσι κέρασε, ποτά χορούς σφηνάκια...τι άλλο να κάνει ;
Να καταπιεί ΚΑΙ σπαθιά;

Ευτυχώς απολύθηκα,δε θα άντεχα άλλο σοκΈχουμε πάρει μεταγραφή τα ταλέντα, Φηβο Ρεντ Ντράγκαν και Νταντί τσουλφα, θα ανακοινωθούν από αύριο!
Μη βιαζεστε
Για να το ετοιμάζεις τόσο, εγώ θα πάρω ένα υπογλώσσιο για καλό και για κακό, γιατί ποιος ξέρει τι θα αντικρίσουμεΜη βιαζεστε
Με Παρακολουθεις ε ? Ευχαριστω !!! - Βρισε εσυ ! Βρισε και πετα Ακυρα !!!! Εχεις λαο να σε σιγονταρει ! Εγω ειχα πιει τα ποτακια μου εκεινη τη μερα ! Αλλα εσυ εiσαι Delulu Καθε μερα ! .......Την ωρα που γαμιεμαι βλακα την πληρώνουν; Οχι . Πανε πεστα στο νημα της αθηνας οχι εδω
Μην γράφεις greeklish
Απαγορεύεται![]()
...ναι αδελφε δικιο εχεις, να το κανεις!Δεν περιμενα καποιον Αλλο !!!!! ΔΕ χρειαζετε να με κανετε μπλοκ !!! ΔΕ ξανα Ασχολουμε με το Σαπιο Νημα σας !!

φαινοτανε οτι εισαι μαλακας αλλα οχι και ΤΟΣΟ μαλακας.Με Παρακολουθεις ε ? Ευχαριστω !!! - Βρισε εσυ ! Βρισε και πετα Ακυρα !!!! Εχεις λαο να σε σιγονταρει ! Εγω ειχα πιει τα ποτακια μου εκεινη τη μερα ! Αλλα εσυ εiσαι Delulu Καθε μερα ! .......
Γεια σου κ Καλες Δουλειες ! Αααα και που'σαι στις 15/1 που λες θα πας Ασια ΜΕΙΝΕ εκει !............
Δεν σε ρωτησαμε....Τα λέμε έχω επισκέψεις...![]()