hardcorepse
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2025
- Like
- 2.693
- Πόντοι
- 456
Περιμένω να διαβάσω

Περιμένω να διαβάσω

Περιμένω να διαβάσω![]()

Το bou είναι πάντα ανοιχτό για νέα ταλένταΕνας είναι ο ποιητής του μπου![]()
Να πας στο Ελλάδα έχεις ταλέντο εσύΤο bou είναι πάντα ανοιχτό για νέα ταλέντα

Να πας στο Ελλάδα έχεις ταλέντο εσύ![]()
Έχω πάει δύο φορές, τη δεύτερη πήγα γιατί μου είπαν ότι ο επιμένων πάντα νικάΝα πας στο Ελλάδα έχεις ταλέντο εσύ![]()
εισαι ωραιος και μ'αρεσεις.
όταν ειχα πάει πριν καιρό σε μπασελορ φίλου στο μαγαζί. Πήγαμε σε μια φαση να μιλήσουμε σε κοπελες πελάτισσες και μας λέει ο σερβιτόρος σε αυστηρό υφος "αυτο που κάνετε δεν ειναι σωστο" και απαγορεύεται να μιλάνε οι πελάτες σε άλλους..Κ εγω τα χειροτερα εχω ν πω.. ηταν κατι ασιατες κ δε μ αφησαν ν τους μιλησω ν κανω τα κονε μου
Ειναι ετσι σε ολα τα στριπτιζάδικα;όταν ειχα πάει πριν καιρό σε μπασελορ φίλου στο μαγαζί. Πήγαμε σε μια φαση να μιλήσουμε σε κοπελες πελάτισσες και μας λέει ο σερβιτόρος σε αυστηρό υφος "αυτο που κάνετε δεν ειναι σωστο" και απαγορεύεται να μιλάνε οι πελάτες σε άλλους..
Αυτό δε το γνωρίζω..Ειναι ετσι σε ολα τα στριπτιζάδικα;
όταν ειχα πάει πριν καιρό σε μπασελορ φίλου στο μαγαζί. Πήγαμε σε μια φαση να μιλήσουμε σε κοπελες πελάτισσες και μας λέει ο σερβιτόρος σε αυστηρό υφος "αυτο που κάνετε δεν ειναι σωστο" και απαγορεύεται να μιλάνε οι πελάτες σε άλλους..
Έχει και ένα δίκιο ο φίλος, γιατί αν είναι οι πελάτες να παρτουζώνονται μεταξύ τους, τι δουλειά θα κάνουν αυτοί που δουλεύουν εκεί;;!!Ειναι ετσι σε ολα τα στριπτιζάδικα;
ΜΛΚΙΕΣΑυτό δε το γνωρίζω..
Ίσως ειναι η λογικη του μαγαζιού τέτοια ώστε να κερνάνε οι πελατες ποτά και πριβε στα κορίτσια που δουλεύουν εκει.
Σκέψου τώρα να βρεις τον έρωτα της ζωής σου εκεί και να μην σ’ αφήνουν να τον γνωρίσειςΜΛΚΙΕΣ
Μωρο δε θα γαμηθουμε αλλα μια αλληλεπιδραση πρεπει ν γίνεται μ τους γυρω..Έχει και ένα δίκιο ο φίλος, γιατί αν είναι οι πελάτες να παρτουζώνονται μεταξύ τους, τι δουλειά θα κάνουν αυτοί που δουλεύουν εκεί;;!!![]()
δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα!Ν μας πουν οι φιλοι απο τα αθηναϊκα στριπτιτζαδικα @Xaramofais @Spiros_73

Noμίζω ο πιο κατάλληλος είναι ο @stripLover !!!!!!!Ν μας πουν οι φιλοι απο τα αθηναϊκα στριπτιτζαδικα @Xaramofais @Spiros_73

Στους θαμώνες σε τετοια μαγαζιά φέρονται αλλιώς.ΜΛΚΙΕΣ