Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Καλη χρονια μαναριΚαλή χρονιά αλάνια. Νικόλ δεν τα κατάφερα να σε δω.... Ελπίζω του χρόνου!!
Αν παίζεις, σε κόβω να χάνεις επίτηδεςEnimeromeno to filaraqi
Qe poly qala t les aderfeΑν παίζεις, σε κόβω να χάνεις επίτηδες![]()
Άφησε ερμητικά ανοιχτα την κουρτίνα να σε βλέπουμε στο ντουζ να δροσίζεσαι ...ΝΙΚΟΛ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ μπαινω γ ντουζ κ συνεχιζουμε
Κάνεις προπόνηση για να ανέβεις Αλβανία μετά την Ασία;Qe poly qala t les aderfe
Den gamao mono pipa einai vareto to sexKali kronia qe esy filaraqi .. kala qamisa
Οτι πιο συνηθεςΚάνεις προπόνηση για να ανέβεις Αλβανία μετά την Ασία;
Λουσιφερ , πιασε καναπε κ ερχομαστεΠου θα κανουμε αλλαγή χρόνου??
Η τελευταία κριτική που πήρε δεν ήταν πολύ καλήΛουσιφερ , πιασε καναπε κ ερχομαστε

Κ εγω τα χειροτερα εχω ν πω.. ηταν κατι ασιατες κ δε μ αφησαν ν τους μιλησω ν κανω τα κονε μουΗ τελευταία κριτική που πήρε δεν ήταν πολύ καλή![]()
Κ εγω τα χειροτερα εχω ν πω.. ηταν κατι ασιατες κ δε μ αφησαν ν τους μιλησω ν κανω τα κονε μου
Μ το π εκατσα κ ειπα χελοου αι εμ δε τσαμπιον μ σηκωσαν
ΚλαιωωωωωωωΜ το π εκατσα κ ειπα χελοου αι εμ δε τσαμπιον μ σηκωσαν

Κλαιωωωωωωω![]()

Έχω το ινσταγκραμ αυτής που σε σήκωσε άρον άρον από τους Ασιάτες,να κάνουμε raid και να της ρίξουμε το προφίλΜ το π εκατσα κ ειπα χελοου αι εμ δε τσαμπιον μ σηκωσαν

Δωσε ν βαλω τους κορεατες ν τη στρωσουνΈχω το ινσταγκραμ αυτής που σε σήκωσε άρον άρον από τους Ασιάτες,να κάνουμε raid και να της ρίξουμε το προφίλ![]()
Κ εγω τα χειροτερα εχω ν πω.. ηταν κατι ασιατες κ δε μ αφησαν ν τους μιλησω ν κανω τα κονε μου
Μ το π εκατσα κ ειπα χελοου αι εμ δε τσαμπιον μ σηκωσαν