mpogias123
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2018
- Like
- 255
- Πόντοι
- 21
Τι ώρα σχολατε και είστε όλοι στο bourdela.com?
Πάλι εμφανίστηκες όλως τυχαίως εσύΤελικα τι ψηφιζουμε;

Εγω ειμαι εισοδηματιας,εσενα σε νοιαζει;Τι ώρα σχολατε και είστε όλοι στο bourdela.com?
Πάλι εμφανίστηκες όλως τυχαίως εσύ
Υ.Γ την δικιά σου ψήφο δεν την θέλουμε ,
Να την βάλεις στον πάτο σου![]()
ΕισοδηματιαςΕγω ειμαι εισοδηματιας,εσενα σε νοιαζει;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
![]()

Εισοδηματιας![]()
Η ΝΙΚΟΛ ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ @dimigoall .. ΑΥΤΗ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ τους γνησιους αληταραδες, τεμπεληδες, κωλομπαραιους .. Θα εχουμε βυζια κωλους και events αυριο στη σελιδα σας .
Η ΝΙΚΟΛ ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ @dimigoall .. ΑΥΤΗ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ τους γνησιους αληταραδες, τεμπεληδες, κωλομπαραιους .. Θα εχουμε βυζια κωλους και events αυριο στη σελιδα σας .

Δε σχολανε τους κολλαω ενσημα κ βαρανε υπερωριεςΤι ώρα σχολατε και είστε όλοι στο bourdela.com?
Αν συνεχίσεις έτσι με τους προεκλογικούς αγώνες θα σε ανακαλύψει πριν τις εκλογές κανένας Κουλης και θα σε χάσουμε και μετά ούτε που θα μας μιλάςΑυριο ξεκιναω προεκλογικο αγωνα
εμενα με εχεις στα μαυρα ακομηΔε σχολανε τους κολλαω ενσημα κ βαρανε υπερωριες

Με τέτοιο εργοδότη ούτε εμείς θα θέλαμε να σχολούσαμεΔε σχολανε τους κολλαω ενσημα κ βαρανε υπερωριες
Ειλωτες?Δε σχολανε τους κολλαω ενσημα κ βαρανε υπερωριες
Μετά τις δηλώσεις που εκαμεεμενα με εχεις στα μαυρα ακομη
και τρωω ολο το ΄΄ξυλο΄΄![]()

Δούλοι της @NicoleΕιλωτες?
ΠΕΡΙΜΕΝΩΜετά τις δηλώσεις που εκαμε
Μπλε μαρε θα σε κάμουμε στα μνπνα..![]()

Αν παιχτούν βυζί και κώλος δικά σου, θέλω τραπέζι μπροστά μπροστά, με μπουκάλι εννοείταιΗ ΝΙΚΟΛ ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ @dimigoall .. ΑΥΤΗ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ τους γνησιους αληταραδες, τεμπεληδες, κωλομπαραιους .. Θα εχουμε βυζια κωλους και events αυριο στη σελιδα σας .
Και γαρυφαλλαΑν παιχτούν βυζί και κώλος δικά σου, θέλω τραπέζι μπροστά μπροστά, με μπουκάλι εννοείται
Κομμουνιστικό λουλούδι το γαρύφαλλο,δε μαρεσειΚαι γαρυφαλλα