Sexypistol
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 25.370
- Πόντοι
- 5.956
Αν μου δώσει το οκ η @Nicole ,θα αρχίσω να σας δίνω ιατρικές λύσεις στα προβλήματα σας
Αν μου δώσει το οκ η @Nicole ,θα αρχίσω να σας δίνω ιατρικές λύσεις στα προβλήματα σας
Και εγώ ξέρω κάτι ωραία πραγματάκια που σε κάνουν ζεν, αλλά είπα να της πω κάτι που θα τη βοηθήσει και όχι να τη στείλω στο κεθεα μετάΥπάρχουν και άλλοι τρόποι να είσαι ζεν ,αλλα θα στους πω όταν πάρω και το 2ο μεταπτυχιακό ψυχιάτρου
Έκλεισαν μυστη…οπότε μην μασάςΚαι εγώ ξέρω κάτι ωραία πραγματάκια που σε κάνουν ζεν, αλλά είπα να της πω κάτι που θα τη βοηθήσει και όχι να τη στείλω στο κεθεα μετά![]()
Σας ειχα τάξει δωρα.. τα δώρα μας θ ειναι λίγο διαφορετικά φετος.
Το πρωτο δωράκι ηταν στον @prytanis14 ο οποιος ειχε ενα δωρεαν σεσιον λόγω της νίκης μου ΑΛΛΑ δεν εμεινε εκει.. δωρισε το αντιστοιχο ποσο του ραντεβού στο χαμογελο του παιδιού στελνοντας μου την αποδειξη.
Οπότε φετος για όλα τα ραντεβού που θα κανω μεχρι τις 31/12 θελω το ποσό να το στελνετε στο χαμογελο του παιδιου. Δε θελω ν πληρωθω κατι εγω, απλα κανετε τη δωρεα σας εκει για να κανουμε κ κατι καλο φετος ως NICOLE ARMY. Δε θα ηθελα να μαζεψω εγω τα λεφτα κ να τα στείλω θελω εσεις να το κανετε αυτο γ να μην υπαρχει κ καποια υπονοια οτι κραταω κατι απο το ποσό.

E NAI Πρεπει !!!!... Εγω λεω να μαζεψουμε Λευτα Να της Παρουμε Ενα Διαμερισμα στην ΑΘΗΝΑ !!!Πρέπει να παιχτεί μεταγραφή και να το φέρουμε Αθήνα το κορίτσι…δεν γίνεται να την βλέπουμε μια στο τόσο… @Nicole αν μ’ ακούς, μετά τους αγρότες, θα βγούμε όλοι οι Αθηναίοι του bou γυμνοί στους δρόμους να αιτηθούμε να κατέβεις μόνιμα Αθήνα!!!
Λοιπον θα σε ρωτησω κατι.. εισαι σουρωμενος;E NAI Πρεπει !!!!... Εγω λεω να μαζεψουμε Λευτα Να της Παρουμε Ενα Διαμερισμα στην ΑΘΗΝΑ !!!
Tι είναι τα λευτα??E NAI Πρεπει !!!!... Εγω λεω να μαζεψουμε Λευτα Να της Παρουμε Ενα Διαμερισμα στην ΑΘΗΝΑ !!!

Tι είναι τα λευτα??![]()
Για τα λευτα δεν μ αγαπάς

Tι είναι τα λευτα??![]()
Γαμισε ΤΑ ...... Τωρα γυρισα Σπιτι Και δουλευω Πρωι Αυριο !!! Λεφτα ε ?.... Εχω γινει..... Απο μπυρες ως cocktail Πινω να ξεχασω ? Και μαλλον τα καταφερα Χαχα !!!Λοιπον θα σε ρωτησω κατι.. εισαι σουρωμενος;
Λευτα ειπαμε !! Χαχα !!!