Μέγας Παπατζής
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 34.041
- Πόντοι
- 5.956
ετσι οπως εισαι πως να μην κλαιςΡε μλκααα κλαιωωωωωω![]()

ετσι οπως εισαι πως να μην κλαιςΡε μλκααα κλαιωωωωωω![]()

Το μπουγαδοκοφινο της Λ......καςετσι οπως εισαι πως να μην κλαις![]()

Το μπουγαδοκοφινο της Λ......κας![]()
Επειδή καλό είναι να δίνονται τα εύσημα σε ο,τι καλό κάνει κάποιος και επειδή όλοι έχουμε μάθει να κρίνουμε είτε φανερά είτε πίσω από ένα πληκτρολόγιο θα ήθελα να πω το παρακάτω. Την κοπέλα δεν είχα την τιμή να την έχω γνωρίσει από κοντά. Μιλάμε εδώ και ένα χρόνο σε κάποια μηνύματα αλλά δεν έχω καταφέρει να τη συναντήσω. Το καλό είναι καλό με οποιονδήποτε τρόπο και αν γίνεται (χωρίς φυσικά να κάνεις κακό σε άλλο). Αυτό που έκανες Nicole είναι πραγματικά άξιο επαίνου. Όλοι στα λόγια είναι πρώτοι, αλλά στα έργα μηδέν. Με το τρόπο σου κατάφερες και κινητοποίησες κόσμο να κάνουν μια καλή πράξη. Είτε μικρή ειτε μεγάλη καλή πράξη, η αγάπη, η συμπόνια και η ενσυναισθηση είναι που θα κάνουν το κόσμο καλύτερο. Δυστυχώς υπάρχει πολύ δυστυχία και πόνος εκεί έξω. Τώρα που πλησιάζει και το τέλος της χρονιάς ας βάλουμε στο πρόγραμμα μας έστω μια καλή πράξη. Nicole είσαι παράδειγμα προς μίμηση. Θα χαρώ πολύ να σε γνωρίσω. Μπράβο και πάλι μπράβο.Και για να κλεισει το θεμα γτι εχθες ειχαμε κ ενα περιεργο σχόλιο που η αληθεια ειναι μ εβαλε σε σκεψεις ουτε αναγκη εχω ν δειχτώ οτι ειμαι η καλυτερη .. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ .. ουτε τα ευσημα ν παρω .. δε υπαρχει αυτο. Ξερω πολυ καλα ποια ειμαι εδω μεσα. εγω μ το σωμα μου δουλευω.. δεν ειχα καμια υποχρεωση ν το κανω, ομως το καναμε.. σιγουρα δεν αρεσει σε πολλους σιγουρα θ ακουστουν κακιες .. δεν δινω βαση σ αυτα. Αν εγω κανοντας κατι φθηνο λόγω ιδιότητας μπορώ ν κανω κατι καλο παραλληλα κ το κανουμε όντως μ πληρες διαφανεια θ το κανω κ μακαρι ν ακολουθησουν κ αλλες / αλλοι. Δε οφειλω ν απολογηθω γ τπτ περαν των υπηρεσιών μου στα ραντεβού. Ευχομαι γ αυτους π ειπαν κακιες ν ειναι πιο χαρουμενοι μ τον εαυτο τους τα επόμενα Χριστουγεννα. Δεν με πτοει τπτ ! Θα συνεχισω ν ειμαι αυτη π ειμαι .
Ευχαριστω. Θα σταθω μονο στο οτι ολοι στα λόγια ειναι πρώτοι αλλα στα εργα μηδέν. Εχουμε σκασει απο μλκιες εδω μεσα κ παπατζες. Αλλα ακομα κ γ εμενα ειχαν ν πουν κατι , που τα λεφτα αυτα τα βγαζω μ το ν γαμιεμαι κ αντι ν τα βαλω στη τσεπη μου κ ν σας ευχηθω απλά καλες γιορτες ειπα ν ενωσω το νημα μου κ την απηχηση που εχει κ ν κανουμε κατι καλο ολοι μαζι κ ειναι ντροπη πραγματικα που κατι καθαρο π ειχα ν προσφερω ακομα κ γ αυτο καποιοι ειχαν ν πουν κατι κακο.Επειδή καλό είναι να δίνονται τα εύσημα σε ο,τι καλό κάνει κάποιος και επειδή όλοι έχουμε μάθει να κρίνουμε είτε φανερά είτε πίσω από ένα πληκτρολόγιο θα ήθελα να πω το παρακάτω. Την κοπέλα δεν είχα την τιμή να την έχω γνωρίσει από κοντά. Μιλάμε εδώ και ένα χρόνο σε κάποια μηνύματα αλλά δεν έχω καταφέρει να τη συναντήσω. Το καλό είναι καλό με οποιονδήποτε τρόπο και αν γίνεται (χωρίς φυσικά να κάνεις κακό σε άλλο). Αυτό που έκανες Nicole είναι πραγματικά άξιο επαίνου. Όλοι στα λόγια είναι πρώτοι, αλλά στα έργα μηδέν. Με το τρόπο σου κατάφερες και κινητοποίησες κόσμο να κάνουν μια καλή πράξη. Είτε μικρή ειτε μεγάλη καλή πράξη, η αγάπη, η συμπόνια και η ενσυναισθηση είναι που θα κάνουν το κόσμο καλύτερο. Δυστυχώς υπάρχει πολύ δυστυχία και πόνος εκεί έξω. Τώρα που πλησιάζει και το τέλος της χρονιάς ας βάλουμε στο πρόγραμμα μας έστω μια καλή πράξη. Nicole είσαι παράδειγμα προς μίμηση. Θα χαρώ πολύ να σε γνωρίσω. Μπράβο και πάλι μπράβο.
Ήταν πολύ πρωτότυπο, δε νομίζω να έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο από κοπέλα. Να τα βλέπουν πολλοί και πολλές αυτά.Ευχαριστω. Θα σταθω μονο στο οτι ολοι στα λόγια ειναι πρώτοι αλλα στα εργα μηδέν. Εχουμε σκασει απο μλκιες εδω μεσα κ παπατζες. Αλλα ακομα κ γ εμενα ειχαν ν πουν κατι , που τα λεφτα αυτα τα βγαζω μ το ν γαμιεμαι κ αντι ν τα βαλω στη τσεπη μου κ ν σας ευχηθω απλά καλες γιορτες ειπα ν ενωσω το νημα μου κ την απηχηση που εχει κ ν κανουμε κατι καλο ολοι μαζι κ ειναι ντροπη πραγματικα που κατι καθαρο π ειχα ν προσφερω ακομα κ γ αυτο καποιοι ειχαν ν πουν κατι κακο.
εγω για κωλους δεν σταματαω ποτεΓτ σταμάτησαν όλοι να ζητούν κολο και βυζια?

Όπως τα λες. Για όλα κάποιος έχει να πει κάτι. Αυτό που κάνεις για άλλους είναι απλά να ανοίγεις τα πόδια σου, για άλλους οπως εμένα, αυτό που κάνεις είναι λειτούργημα. Σημασία έχει να σταθούμε στο καλό που έκανες και κάνεις. Συνέχισε και εσύ και όλοι όσοι προσφέρουν, το έργο σας και όλα καλά.Ευχαριστω. Θα σταθω μονο στο οτι ολοι στα λόγια ειναι πρώτοι αλλα στα εργα μηδέν. Εχουμε σκασει απο μλκιες εδω μεσα κ παπατζες. Αλλα ακομα κ γ εμενα ειχαν ν πουν κατι , που τα λεφτα αυτα τα βγαζω μ το ν γαμιεμαι κ αντι ν τα βαλω στη τσεπη μου κ ν σας ευχηθω απλά καλες γιορτες ειπα ν ενωσω το νημα μου κ την απηχηση που εχει κ ν κανουμε κατι καλο ολοι μαζι κ ειναι ντροπη πραγματικα που κατι καθαρο π ειχα ν προσφερω ακομα κ γ αυτο καποιοι ειχαν ν πουν κατι κακο.
Ευχαριστω. Θα σταθω μονο στο οτι ολοι στα λόγια ειναι πρώτοι αλλα στα εργα μηδέν. Εχουμε σκασει απο μλκιες εδω μεσα κ παπατζες. Αλλα ακομα κ γ εμενα ειχαν ν πουν κατι , που τα λεφτα αυτα τα βγαζω μ το ν γαμιεμαι κ αντι ν τα βαλω στη τσεπη μου κ ν σας ευχηθω απλά καλες γιορτες ειπα ν ενωσω το νημα μου κ την απηχηση που εχει κ ν κανουμε κατι καλο ολοι μαζι κ ειναι ντροπη πραγματικα που κατι καθαρο π ειχα ν προσφερω ακομα κ γ αυτο καποιοι ειχαν ν πουν κατι κακο.
Για ολα φταιει η ΝΙΚΟΛ παιδια
Κοριτσάρα μου πρέπει να σταματήσεις να δίνεις βάση στο τι σου λέει ο καθένας και μετά θα γίνεις σαν εμένα…μόνιμα ζεν !!!Για ολα φταιει η ΝΙΚΟΛ παιδια
Υπάρχουν και άλλοι τρόποι να είσαι ζεν ,αλλα θα στους πω όταν πάρω και το 2ο μεταπτυχιακό ψυχιάτρουΚοριτσάρα μου πρέπει να σταματήσεις να δίνεις βάση στο τι σου λέει ο καθένας και μετά θα γίνεις σαν εμένα…μόνιμα ζεν !!!
Υπάρχουν και άλλοι τρόποι να είσαι ζεν ,αλλα θα στους πω όταν πάρω και το 2ο μεταπτυχιακό ψυχιάτρου

Αν μου δώσει το οκ η @Nicole ,θα αρχίσω να σας δίνω ιατρικές λύσεις στα προβλήματα σας