Nicole
Call-Girl
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 61.312
Κλαιωωωω... Ευαγγελατος 3D δίπλα στην Νικολ![]()
Κλαιωωωω... Ευαγγελατος 3D δίπλα στην Νικολ![]()

Ωνσγσω

Κ μετα καπως ετσι θ μας πουνε στα καναλια .. εχουμε τεκνο κ κιμωλια ηδη στο crew
Όταν γίνουμε φίλοι ...
ΑΥΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΈΝΟ ΣΤΟΥΣ HATERS
ΠΑΤΩΝΕΤΕ ΌΛΟΙ ΣΑΣ

Έναν δονητη θα σου κάνω δώροΌταν γίνουμε φίλοι ...
Θα μου καμεις για αρχή δώρο μια ρόδα αυτοκινήτου![]()
Και μετά θα βάλεις τον κωλο να φανταστωΈναν δονητη θα σου κάνω δώρο
ΖΗΛΕΎΕΙΣ HATERΚαι μετά θα βάλεις τον κωλο να φανταστω
![]()
Κσι κανει απρεπή χειρονομίαΟ ευαγγελατος παταει τη κουβερτα μου ρε μλκες

Και εγω την εχω καταπατησει αλλα δεν το εκανες θεμα!Ο ευαγγελατος παταει τη κουβερτα μου ρε μλκες
Respect!Σας ειχα τάξει δωρα.. τα δώρα μας θ ειναι λίγο διαφορετικά φετος.
Το πρωτο δωράκι ηταν στον @prytanis14 ο οποιος ειχε ενα δωρεαν σεσιον λόγω της νίκης μου ΑΛΛΑ δεν εμεινε εκει.. δωρισε το αντιστοιχο ποσο του ραντεβού στο χαμογελο του παιδιού στελνοντας μου την αποδειξη.
Οπότε φετος για όλα τα ραντεβού που θα κανω μεχρι τις 31/12 θελω το ποσό να το στελνετε στο χαμογελο του παιδιου. Δε θελω ν πληρωθω κατι εγω, απλα κανετε τη δωρεα σας εκει για να κανουμε κ κατι καλο φετος ως NICOLE ARMY. Δε θα ηθελα να μαζεψω εγω τα λεφτα κ να τα στείλω θελω εσεις να το κανετε αυτο γ να μην υπαρχει κ καποια υπονοια οτι κραταω κατι απο το ποσό.
Θα ρθεις τι θ κανειςΚαι εγω την εχω καταπατησει αλλα δεν το εκανες θεμα!
Χρόνια πολλά, ότι και να πω είναι λίγο, ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟΣας ειχα τάξει δωρα.. τα δώρα μας θ ειναι λίγο διαφορετικά φετος.
Το πρωτο δωράκι ηταν στον @prytanis14 ο οποιος ειχε ενα δωρεαν σεσιον λόγω της νίκης μου ΑΛΛΑ δεν εμεινε εκει.. δωρισε το αντιστοιχο ποσο του ραντεβού στο χαμογελο του παιδιού στελνοντας μου την αποδειξη.
Οπότε φετος για όλα τα ραντεβού που θα κανω μεχρι τις 31/12 θελω το ποσό να το στελνετε στο χαμογελο του παιδιου. Δε θελω ν πληρωθω κατι εγω, απλα κανετε τη δωρεα σας εκει για να κανουμε κ κατι καλο φετος ως NICOLE ARMY. Δε θα ηθελα να μαζεψω εγω τα λεφτα κ να τα στείλω θελω εσεις να το κανετε αυτο γ να μην υπαρχει κ καποια υπονοια οτι κραταω κατι απο το ποσό.