Nicole
Call-Girl
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 61.316
Μας βλεπω να φερνουμε κ τα φαγητα , τραπεζι τουλαχιστον εχεις;αλκοολ να φερετε απο το σπιτι,μετρημενα πραγματα στο τραπεζι
Μας βλεπω να φερνουμε κ τα φαγητα , τραπεζι τουλαχιστον εχεις;αλκοολ να φερετε απο το σπιτι,μετρημενα πραγματα στο τραπεζι
γιατι στο σπιτι μου θα ερθετε;Μας βλεπω να φερνουμε κ τα φαγητα , τραπεζι τουλαχιστον εχεις;

Αρακά να τους κεράσειςγιατι στο σπιτι μου θα ερθετε;![]()

εχω κατι κεφτεδακια απο την τεταρτηΑρακά να τους κεράσεις![]()
εχω κατι κεφτεδακια απο την τεταρτη
...αϊ καταλαβα, "βασιλικο τραπεζι" θα ειναι με γκουρμεδιες και στο καλυτερο εστιατοριοαλκοολ να φερετε απο το σπιτι,μετρημενα πραγματα στο τραπεζι
μη μη μη μη μη...αϊ καταλαβα, "βασιλικο τραπεζι" θα ειναι με γκουρμεδιες και στο καλυτερο εστιατοριο
![]()

Ξεκίνησες ατομικές προπονήσεις...???Πάμε παιδιά, δύο ψήφοι ακόμα!
Καλημέρα !!!
Αρχίζουν τα δοκιμαστικά!

Με το αριστερό όμως επειδή είμαι δεξης, το αριστερό το νιώθω σαν ξένο σώμα!Ξεκίνησες ατομικές προπονήσεις...???![]()

Εχεις και σπίτι ;γιατι στο σπιτι μου θα ερθετε;![]()
ναι εδω μενωΕχεις και σπίτι ;
Με το αριστερό όμως επειδή είμαι δεξης, το αριστερό το νιώθω σαν ξένο σώμα!![]()
qala ta les qopelia![]()
Τα φιλιά μας στους techno kai kimwlia mono gia ligous
Θα πας να σ πασαρει κανενας και κανα τουβλο ?qala ta les qopelia
Καθόλου αλκοόλ θα έλεγα γιατί με ένα μόνο κορίτσι και τέτοιο αγγουροκαμπο τριγύρω, δεν ξέρεις που μπορεί να καταλήξει το πράγμα... Θα πρέπει να αλλάξει κατηγορία το νήμα μετά...αλκοολ να φερετε απο το σπιτι,μετρημενα πραγματα στο τραπεζι

Να σου κάνουμε προαγωνιστικη μαλαξη στο αριστερό. Αν είσαι όμως πολύ δεξιός δεν διορθώνεται.Με το αριστερό όμως επειδή είμαι δεξης, το αριστερό το νιώθω σαν ξένο σώμα!![]()