Xaramofais
Σπαμάρχης
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 163.515
- Πόντοι
- 16.131
Κατέβασες το λολ να παίξουμε??καλο ειναι να μιλαμε ομορφα![]()

Κατέβασες το λολ να παίξουμε??καλο ειναι να μιλαμε ομορφα![]()

τι ειναι αυτοΚατέβασες το λολ να παίξουμε??![]()
Παιχνίδι που παίζει ο σκατογεροςτι ειναι αυτο![]()

μην σπαμαρουμε το νημα!για κανα κωλο ηρθαΠαιχνίδι που παίζει ο σκατογερος![]()

Μπορω να εχω το κυλικειο στις Δημοτικες υπηρεσιες;Λίγες ωρες ακόμα για τη μεγαλη νίκη.
![]()
Hot - Κορυφαία Ανεξάρτητη Συνοδός 2025 - Page 18 - bourdela.com forum
Μέχρι και 5 επιλογές για την κορυφαία κατά την γνώμη μας Ανεξάρτητη Συνοδό για το 2025 ανεξαρτήτως κόστους, η ψηφοφορία τελειώνει στις 23-12-2025 Διευκρίνιση: Λόγο αρκετών συμμετοχών και τυχόν διαφορετικών nicknames που χρησιμοποιούν οι συνοδοί σε νήμα, προφίλ, και καρτέλα για κριτικές για...www.bourdela.com
Συνεχίζουμε να στηρίζουμε NICOLE η οποία με 178 ψηφους κάνει αυτοδύναμη κυβερνηση.
Μετα λεω να κατεβω στις δημοτικες.
Παπατζη εσυ τλκ το τραπεζι που εχεις ταξει θ το κανεις; Η θα τη βγαλεις με λουκανικοπιτεςΜπορω να εχω το κυλικειο στις Δημοτικες υπηρεσιες;
ΕΙΠΑΜΕ ΝΑΙΠαπατζη εσυ τλκ το τραπεζι που εχεις ταξει θ το κανεις; Η θα τη βγαλεις με λουκανικοπιτες

Παρακαλω την νηματοθετρια να μαζεψει τους ψηφοφορους της ωστε να τους τραπεζωσω

Τι καλό θα φάμε ??Παρακαλω την νηματοθετρια να μαζεψει τους ψηφοφορους της ωστε να τους τραπεζωσω![]()
Τι καλό θα φάμε ??![]()
εμεις θα φαμε ,εσυ απλα θα κοιταςΤι καλό θα φάμε ??![]()
Κριμα είμαι βρε μλκαεμεις θα φαμε ,εσυ απλα θα κοιτας

ναι εχεις δικιο,εισαι που εισαι σαν στραβοχυμενη καποτα...μην εισαι και νηστικοςΚριμα είμαι βρε μλκα![]()

...και να πιουμε ρεϊ, οχι μονο φαϊΤι καλό θα φάμε ??![]()
αλκοολ να φερετε απο το σπιτι,μετρημενα πραγματα στο τραπεζι...και να πιουμε ρεϊ, οχι μονο φαϊ![]()
ΕΓΩ θα τα πιω ολα. γκουχ γκουχ γκουχ....και να πιουμε ρεϊ, οχι μονο φαϊ![]()
εσυ να φερεις παγουρι απο το σπιτιΕΓΩ θα τα πιω ολα. γκουχ γκουχ γκουχ.