Xaramofais
Σπαμάρχης
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 163.402
- Πόντοι
- 16.131
Όταν παντρευτείς και ακούσεις κάποιον να φωνάζει και του χρόνουΟχι!ποιο δωρο![]()
Ο παπατζης θα ειναι

Όταν παντρευτείς και ακούσεις κάποιον να φωνάζει και του χρόνουΟχι!ποιο δωρο![]()

Μήπως του είπες οτι θέλεις να πάρεις τα καινούρια AIR και κατάλαβε αυτό ;![]()
Παιδιά καλα τα δωρα σας αρωματα, λουλούδια και εσωρουχα ΑΛΛΑ μονο ο @Μέγας Παπατζής ξερει να κανει δώρα! Διοτι η γυναίκα πρεπει ν ειναι νοικοκυρα !
Οχι ρε μουνοπανο σε σαι με βυζια και κωλους ειμαστε.Γιατί πρέπει να πηγαίνει συνέχεια το μυαλό σας στο σεξουαλικό,δεν μπορείτε να είστε φρόνιμοι για λίγο;

Εχεις σοβαρο επιχειρημαΟχι ρε μουνοπανο σε σαι με βυζια και κωλους ειμαστε.![]()

...τρελο καβλακι αφου!!!! Ο αλλος κατουραει τις γλαστρες

Εγω ψηφισα τον κατουρλιαρη....τρελο καβλακι αφου!!!! Ο αλλος κατουραει τις γλαστρες![]()
....βιτσια ειναι αυταΕγω ψηφισα τον κατουρλιαρη.

Βρισκόμαστε σε προεκλογικό πυρετό
Συνεχίζουμε να ψηφίζουμε αδέρφια, αυριο κλείνει η κάλπη ..
![]()
Hot - Κορυφαία Ανεξάρτητη Συνοδός 2025 - Page 18 - bourdela.com forum
Μέχρι και 5 επιλογές για την κορυφαία κατά την γνώμη μας Ανεξάρτητη Συνοδό για το 2025 ανεξαρτήτως κόστους, η ψηφοφορία τελειώνει στις 23-12-2025 Διευκρίνιση: Λόγο αρκετών συμμετοχών και τυχόν διαφορετικών nicknames που χρησιμοποιούν οι συνοδοί σε νήμα, προφίλ, και καρτέλα για κριτικές για...www.bourdela.com
Fingerfood και soft drinks θα έχει για να γιορτάσουμε ;20:50 κλείνει 20:51 κατεβαινουμε λευκο πυργο για εορτασμούς , καπνογόνα και σαμπάνιες
Θα παιξει ντελιβερυ στο λουσιφερFingerfood και soft drinks θα έχει για να γιορτάσουμε ;
Αν νόμιζα θα φτιάξεις κάτι μέσα από το βιβλίο που σου έφεραΘα παιξει ντελιβερυ στο λουσιφερ
Τι θέμα θα έχουν τα δώρα ;Με τη νίκη μου θα ανακοινωσω και τα δώρα μου σε όλους τους ψηφοφόρους μου.
Πίπες και γαμησιαΤι θέμα θα έχουν τα δώρα ;