Odin_
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 54
- Like
- 78.973
- Πόντοι
- 23.656
....εγω ειμαι κωλοδουλοςΕγω να δώσω συγχαρητήρια σε οσους ψηφισαν Michael Scott αντι γ τη κωλαρα της Αλεξίας. Μπραβο 7 ατομα δε ειστε μουνοδουλοι

....εγω ειμαι κωλοδουλοςΕγω να δώσω συγχαρητήρια σε οσους ψηφισαν Michael Scott αντι γ τη κωλαρα της Αλεξίας. Μπραβο 7 ατομα δε ειστε μουνοδουλοι

Μπαταρία παντως έχειΠοιος σου στέλνει μηνύματα τέτοια ώρα;
Πισινα με φουσκωτά μην βαλετε...οχι ρε, εκει γυρναει τα ερασιτεχικα. Εμεις ειμαστε επαγγελματιες, η παραγωγη ειχε κλεισει επαυλη για τα γυρισματα![]()

...εγω ειμαι κωλοδουλος![]()
Η κυρία μιλφΠοιος σου στέλνει μηνύματα τέτοια ώρα;
...παρακαλω πολυ το κετερινγκ να μην μπερδευεται με την σκηνογραφιαΠισινα με φουσκωτά μην βαλετε![]()

Ένα μπανερακι με την Αλεξία πάνω δεξιά το προσέξατε?![]()
Ευχαριστούμε![]()
Εμένα μην με ανακατεύετε,βρείτε τα μεταξύ σας...παρακαλω πολυ το κετερινγκ να μην μπερδευεται με την σκηνογραφια![]()
Η κυρία μιλφ![]()
Τούρτα να παραγγείλεις που να γράφει ΤσάμπιονHot - Κορυφαία Ανεξάρτητη Συνοδός 2025 - Page 18 - bourdela.com forum
Ακόμα 2 μερες αδέρφια! Εχω παραγγείλει κροτίδες και βεγγαλικά
Και Εσύ να φας τα μύδιαΤούρτα να παραγγείλεις που να γράφει Τσάμπιον

Και να έχει δύο βυζούμπεςΤούρτα να παραγγείλεις που να γράφει Τσάμπιον
Ευχαριστω !!!!Εγω να δώσω συγχαρητήρια σε οσους ψηφισαν Michael Scott αντι γ τη κωλαρα της Αλεξίας. Μπραβο 7 ατομα δε ειστε μουνοδουλοι
Γιατί πρέπει να πηγαίνει συνέχεια το μυαλό σας στο σεξουαλικό,δεν μπορείτε να είστε φρόνιμοι για λίγο;Και να έχει δύο βυζούμπες
ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΜΙΛΦ ΤΟ ΜΥΔΙ ΘΑ ΦΑΩ ΡΕ ΜΟΥΝΌΠΑΝΟ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΗΛΙΑ ΣΟΥΚαι Εσύ να φας τα μύδια![]()
αλλαξε το ορισαμε στους 180...θα σου χρειαστει! Δεν βλεπω να γυρνας τσοντα οποτε κανε κανα μπαρμπεκιου τουλαχιστον, τοσο κοσμο θα'χουμε![]()

Εγώ πάντως έβαλα λάικ στη φωτό αυτή, για τα δαχτυλάκια που φαίνονται σ' αυτήν, πάνω-κάτω. Να μη ξέρεις ποιά να περιποιηθείς πρώτα![]()
Παιδιά καλα τα δωρα σας αρωματα, λουλούδια και εσωρουχα ΑΛΛΑ μονο ο @Μέγας Παπατζής ξερει να κανει δώρα! Διοτι η γυναίκα πρεπει ν ειναι νοικοκυρα !
Καλο ειναι να μιλαμε ομορφαΓιατί πρέπει να πηγαίνει συνέχεια το μυαλό σας στο σεξουαλικό,δεν μπορείτε να είστε φρόνιμοι για λίγο;
ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΜΙΛΦ ΤΟ ΜΥΔΙ ΘΑ ΦΑΩ ΡΕ ΜΟΥΝΌΠΑΝΟ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΗΛΙΑ ΣΟΥ![]()

Ζωή σε λόγου μαςΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΜΙΛΦ ΤΟ ΜΥΔΙ ΘΑ ΦΑΩ ΡΕ ΜΟΥΝΌΠΑΝΟ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΗΛΙΑ ΣΟΥ![]()

Είδες το δώρο??Καλο ειναι να μιλαμε ομορφα![]()

Οχι!ποιο δωροΖωή σε λόγου μας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Είδες το δώρο??![]()