Xaramofais
Σπαμάρχης
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 163.402
- Πόντοι
- 16.131
Δάκρυσα...Θα σφίξεις;

Σκατα να φας και να της πας συνταγές για βατράχιαΣαν τα κέρατα που έχει ο @Xaramofais από την κυρία Μιλφ είναι

Εγώ να βοηθήσω θέλω !Βαλλομαι πανταχοθεν! εχετε ολοι συνωμοτησει εναντιον μου σε εναν διαρκη χλευασμο!
ΑΛΛΑ ΜΕ ΖΗΛΕΥΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ![]()
Το μυαλό σας όλο στο σεξ είναι ,ΤΙ ΠΡΑΜΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣΘα σφίξεις;
Σαύρα ²Δάκρυσα...![]()
Το μυαλό σας όλο στο σεξ είναι ,ΤΙ ΠΡΑΜΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σαύρα ²
....ναι αλλα για να ειμαστε δικαοι, ηταν ο μονος που νοιαστηκε για την πνευματικη καλλιεργεια δωριζοντας ενα βιβλιο! Οι αλλοι στειλαν λουλουδια, αρωματα, εσωρουχα, υποδηματα και αλλα συνηθισμενα κ-τρε μπαναλ δωραΠόσο γλιτς
Βρε πήρες συνταγές ερ φραιερ χωρίς να έχει ερ φραιερ![]()

Μπρο θα παμε λουσιφερ απόψε να γιορτάσουμε την νικολ για τα γενέθλια της?
Εχθες εκει είμαστανΜπρο θα παμε λουσιφερ απόψε να γιορτάσουμε την νικολ για τα γενέθλια της?
Σοβαρά ;και δεν είπατε τίποταΕχθες εκει είμασταν
ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ Η ΓΛΏΣΣΑ ΤΗΣ ΑΛΉΘΕΙΑΣ....ναι αλλα για να ειμαστε δικαοι, ηταν ο μονος που νοιαστηκε για την πνευματικη καλλιεργεια δωριζοντας ενα βιβλιο! Οι αλλοι στειλαν λουλουδια, αρωματα, εσωρουχα, υποδηματα και αλλα συνηθισμενα κ-τρε μπαναλ δωρα![]()
Και δεν είπατε τπτ..ατιμουτσικαΕχθες εκει είμασταν
...θα σου χρειαστει! Δεν βλεπω να γυρνας τσοντα οποτε κανε κανα μπαρμπεκιου τουλαχιστον, τοσο κοσμο θα'χουμεΘα παρω εγω το air fryer![]()

Γιατί ???????...θα σου χρειαστει! Δεν βλεπω να γυρνας τσοντα οποτε κανε κανα μπαρμπεκιου τουλαχιστον, τοσο κοσμο θα'χουμε![]()

85% η ΑλεξίαΕγω να δώσω συγχαρητήρια σε οσους ψηφισαν Michael Scott αντι γ τη κωλαρα της Αλεξίας. Μπραβο 7 ατομα δε ειστε μουνοδουλοι

Πες τα...Εγω να δώσω συγχαρητήρια σε οσους ψηφισαν Michael Scott αντι γ τη κωλαρα της Αλεξίας. Μπραβο 7 ατομα δε ειστε μουνοδουλοι
Εγω να δώσω συγχαρητήρια σε οσους ψηφισαν Michael Scott αντι γ τη κωλαρα της Αλεξίας. Μπραβο 7 ατομα δε ειστε μουνοδουλοι

...οχι ρε, εκει γυρναει τα ερασιτεχνικα. Εμεις ειμαστε επαγγελματιες, η παραγωγη ειχε κλεισει επαυλη για τα γυρισματαΓιατί ???????
Έχει κλείσει δωμάτιο στο χοτελ μούνα![]()

Ποιος σου στέλνει μηνύματα τέτοια ώρα;![]()
Ευχαριστούμε![]()