Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
την εβγαλαν απ'τη λίστα για να κερδίσει η Νικόλ σου λέω...διασταυρωμένο!!![]()
Ότι κάθεστε και λέτε τέτοια για την καψούρα μου ..Να σημειωθεί επίσης ότι ο διαγωνισμός είναι αμφιβόλου ποιότητάς διότι στην ψηφοφορία δεν συμμετέχει η κυρία Μιλφ

....αυτη πρεπει ακομα να αναρωτιεται ποιοι ειναι αυτοι οι δυο που την ψηφισανπρέπει να πούμε εδώ ότι απ'την διαδικασία έχει αδικηθεί η Νάντια Indepedent!
Mόνο 2 ψήφους?????
Μόνο 2 πίνουν????????
Μόνο 2 κάνουν λάθη?![]()
....εισαι σιγουρος οτι το'ριξες σωστα?! Γτ τη βλεπω σταθερη στα 137 ενω ανεβαινει η αλλη Νικολτην έριξα κι εγώ στη Nicole για το χαβαλέ του νήματος... (έλα μαλακίες το άναλ περιμένουμε όλοι..)
ευτυχώς το πρόσεξες, γιατί δεν είδα ο τρόμπας ότι έχει και κουμπί "ψήφησε"... έχουμε τυφλωθεί από την πολύ....εισαι σιγουρος οτι το'ριξες σωστα?! Γτ τη βλεπω σταθερη στα 137 ενω ανεβαινει η αλλη Νικολ![]()

Μπράβο φίλε που στηρίζεις αυτό το έργο!ευτυχώς το πρόσεξες, γιατί δεν είδα ο τρόμπας ότι έχει και κουμπί "ψήφησε"... έχουμε τυφλωθεί από την πολύ![]()
Ολα δειχνουν πως θα θυσιαστεις
Δεν θέλω να πάει χαμένη ούτε μισή ψήφος….....εισαι σιγουρος οτι το'ριξες σωστα?! Γτ τη βλεπω σταθερη στα 137 ενω ανεβαινει η αλλη Νικολ![]()
Τέτοιες θυσίες… θέλω κι άλλες, να μπω λιγο κωλ….Ολα δειχνουν πως θα θυσιαστεις
Το λεγομενο θαυμα των ΧριστουγεννωνΤέτοιες θυσίες… θέλω κι άλλες, να μπω λιγο κωλ….
Εεεε Στο πνεύμα το Χριστουγέννων εννοώ !![]()
Είμαι cinefil και μου αρέσει να στηρίζω τις νέες παραγωγές
ΤρομαξαΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΜΕΕΕΕ !!!!
Τέτοιες θυσίες… θέλω κι άλλες, να μπω λιγο κωλ….
Εεεε Στο πνεύμα των Χριστουγέννων εννοώ !![]()
οχι ρε δε σε βλεπει![]()
Με βλέπεις πως σε κοιτάω??
Γιατί μου συμπεριφέρεσαι έτσι μωρη σαύρα??οχι ρε δε σε βλεπει

Στα παπαρια μαςΓιατί μου συμπεριφέρεσαι έτσι μωρη σαύρα??
Έμαθες ότι θα πάρω το κψμ![]()
Είναι φίλος σου ο πρωταγωνιστής??Στα παπαρια μας![]()