SirLancelot
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 5.638
- Πόντοι
- 1.446
Φτιαξε με τωρα …. λες ;Έχεις δοκιμάσει τουλούμπα παγωτό?
Φτιαξε με τωρα …. λες ;Έχεις δοκιμάσει τουλούμπα παγωτό?
Εχω δοκιμάσει και ειναι γαματο, αν τρελενεσαι με τουλούμπα πρέπει να δοκιμάσειςΦτιαξε με τωρα …. λες ;
Δε λέω πολλά γιατί θα μας πει o @Xaramofais να την φαμε απο πουθενα αλλουΕχω δοκιμάσει και ειναι γαματο, αν τρελενεσαι με τουλούμπα πρέπει να δοκιμάσεις

ΕσυυυυυυΔε λέω πολλά γιατί θα μας πει o @Xaramofais να την φαμε απο πουθενα αλλου![]()
Πολλοι .. αν εβγαινε η αγαπημενη τους βεβαια θα αλλαζε η συνθηκη .ποιος ασχετος μας ειπε κλωνους;
Ομαδικά όμως??δεν χωρανε οπαδικα εδω![]()

καλο ειναι να μην βριζουμεΟμαδικά όμως??![]()

Δεν χρειάζεται να την μπεις στους αθηνέζους .Αν και δεν την έχω γνωρίσει την κορασίδα έριξα Νικόλ πρώτον για τον χαβα, δεύτερον για να την επισκεφτώ κάποια στιγμή και τρίτον για να τους μπούμε στο μάτι τους αθηνεζους..
Με πορδες δεν βαφονται αυγα....ας ηταν καλυτερη να κερδιζε...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙΠολλοι .. αν εβγαινε η αγαπημενη τους βεβαια θα αλλαζε η συνθηκη .

Πιστεψε με οι μισοι αθηναιοι μ ψηφισαν .. καθως κατεβαινω στην Αθηνα 2-3 φορες τον χρόνο .. εχω πολλους καλους πελατες δε διαχωριζω Αθήνα - Θεσσαλονίκη ο ιδιος ανθρωπος ειμαι μ πολυ χιουμορ αλλα πολλοι δεν οφειλουν ν καταλάβουν.. πως αφενος ενας διαγωνισμος δε θα σας πει ποια ειναι η κορυφαια εσκορτ- ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ- αφετερου πολλοι κρινουν εξ ιδίων τα αλλότρια. Εμεις παιζουμε καθαρο αγωνα , υπαρχουν διαχειριστες στο σαιτ να κρινουν αυτοι τι ειναι κλωνος ποια ασχολείται μ το διαγωνισμό κ ποια - ποιοι ασχολούνται μ το να ριχνουν λασπη .Αν και δεν την έχω γνωρίσει την κορασίδα έριξα Νικόλ πρώτον για τον χαβα, δεύτερον για να την επισκεφτώ κάποια στιγμή και τρίτον για να τους μπούμε στο μάτι τους αθηνεζους..
Ομαδικά όμως??![]()
Με το καλο οταν γυρισω απο Ασία να σε αναλάβωΕίναι σοβαρά δηλαδή τα πράγματα.. πέρα απ' το κύπελλο τι άλλο γίνεται του χρόνου παίζεις Ευρώπη; Τσου Λου;
Πέρα απ' την πλάκα πάντως μιας και βρήκα το νήμα σου πρόσφατα κάτι κάνεις καλά για να είσαι τοπ. Οπότε θα το κανονίσουμε.
Εχουν ΣΚΑΣΕΙ !!! Που εισαι Double score στο Miss Ind 2025 !!! E? και λογικο ειναι να λενε για κλωνους και star wars..... Μην Ασχολησε εσυ.... Ασε να Ασχοληθω εγω μαζι σου Μιας και σε γνωρισα μολις τωρα λογο της Πρωτιας σου !!!!....... Θα ηθελα να μου κανεις την ΤΙμη !!!Πιστεψε με οι μισοι αθηναιοι μ ψηφισαν .. καθως κατεβαινω στην Αθηνα 2-3 φορες τον χρόνο .. εχω πολλους καλους πελατες δε διαχωριζω Αθήνα - Θεσσαλονίκη ο ιδιος ανθρωπος ειμαι μ πολυ χιουμορ αλλα πολλοι δεν οφειλουν ν καταλάβουν.. πως αφενος ενας διαγωνισμος δε θα σας πει ποια ειναι η κορυφαια εσκορτ- ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ- αφετερου πολλοι κρινουν εξ ιδίων τα αλλότρια. Εμεις παιζουμε καθαρο αγωνα , υπαρχουν διαχειριστες στο σαιτ να κρινουν αυτοι τι ειναι κλωνος ποια ασχολείται μ το διαγωνισμό κ ποια - ποιοι ασχολούνται μ το να ριχνουν λασπη .

Τα λεμε ΠΜ .....πρέπει να πούμε εδώ ότι απ'την διαδικασία έχει αδικηθεί η Νάντια Indepedent!![]()
Hot - Κορυφαία Ανεξάρτητη Συνοδός 2025 - Page 17 - bourdela.com forum
Μέχρι και 5 επιλογές για την κορυφαία κατά την γνώμη μας Ανεξάρτητη Συνοδό για το 2025 ανεξαρτήτως κόστους, η ψηφοφορία τελειώνει στις 23-12-2025 Διευκρίνιση: Λόγο αρκετών συμμετοχών και τυχόν διαφορετικών nicknames που χρησιμοποιούν οι συνοδοί σε νήμα, προφίλ, και καρτέλα για κριτικές για...www.bourdela.com
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ
ΠΑΜΕ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΟΥΜΕ
ΟΣΟΥΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΛΩΝΟΙ

Να σημειωθεί επίσης ότι ο διαγωνισμός είναι αμφιβόλου ποιότητάς διότι στην ψηφοφορία δεν συμμετέχει η κυρία Μιλφπρέπει να πούμε εδώ ότι απ'την διαδικασία έχει αδικηθεί η Νάντια Indepedent!
Mόνο 2 ψήφους?????
Μόνο 2 πίνουν????????
Μόνο 2 κάνουν λάθη?![]()
ναι! Ισχύει...δεν το παρατήρησα!! Ο διαγωνισμός ήταν διαβλητός!!Να σημειωθεί επίσης ότι ο διαγωνισμός είναι αμφιβόλου ποιότητάς διότι στην ψηφοφορία δεν συμμετέχει η κυρία Μιλφ