Nicole
Call-Girl
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 61.965
Εσυ μη παρεις κιλα πως θα σε παρουσιασουμεμε κρεμα απο τριγωνο μεσα ;
Εσυ μη παρεις κιλα πως θα σε παρουσιασουμεμε κρεμα απο τριγωνο μεσα ;
ΡΕ ΤΙ ΠΙΝΕΤΕ....σιδερα μασαει σημερα, ΣΙΔΕΡΑ!!!!!!!
![]()
Εσενα πρεπει να σε κανω περισσοτερο παρεαμε κρεμα απο τριγωνο μεσα ;
Εδω εκανε καριερα ο Ron Jeremy σαν πορνοσταρ...στην εμφανιση θα κολλησουμε;Εσυ μη παρεις κιλα πως θα σε παρουσιασουμε
Εχω αναγκη ρε ;Εσυ μη παρεις κιλα πως θα σε παρουσιασουμε
Οχι δε εχεις αναγκη παρτενερ μου .. τωρα ομως π θα γινεις διασημος κ θα πεφτουν προτασεις απο το εξωτερικό δε θελω ν χαλασεις τη φορμα σουΕχω αναγκη ρε ;
μην με κανεις ετσι…. Θα με πιάσει κατάθλιψη…
Δεν θα μπορώ να λειτουργήσω!
Τελικα εγω το κυλικειο θα το αναλαβω; με ζητανε και απο αλλες παραγωγεςΟχι δε εχεις αναγκη παρτενερ μου .. τωρα ομως π θα γινεις διασημος κ θα πεφτουν προτασεις απο το εξωτερικό δε θελω ν χαλασεις τη φορμα σου

Δε μπορω ν σκεφτω πιο καταλληλοΤελικα εγω το κυλικειο θα το αναλαβω; με ζητανε και απο αλλες παραγωγες![]()
μονο ενας τροπος υπαρχει να φυγει η πικρα!!!!!!![]()
Κερναμε τσουρεκι ν φυγει η πίκρα
....ναι ρε ειπαμε, ωωωωμπωωω!!!!Τελικα εγω το κυλικειο θα το αναλαβω; με ζητανε και απο αλλες παραγωγες![]()
Μην αγχώνεσαι…. με καθε ψηφο αναβω… ποσους φτασαμεΟχι δε εχεις αναγκη παρτενερ μου .. τωρα ομως π θα γινεις διασημος κ θα πεφτουν προτασεις απο το εξωτερικό δε θελω ν χαλασεις τη φορμα σου

Να κερασω ενα μπουκαλακι κρασι να του περασουν;....ναι ρε ειπαμε, ωωωωμπωωω!!!!
Ασε μας τωρα γιατι την ντιβα-πρωταγωνιστη μας, τον πιασαν τα ψυχολογικα με τα κιλα του![]()
πιπα-κωλο ασαλιωτα ,αυτο λεει το exit pollΠοσοι ψηφοι ειμαστε τι λεει το exit poll?
Σκαντζόχοιρο ροζέ παρακαλώ !Να κερασω ενα μπουκαλακι κρασι να του περασουν;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
πιπα-κωλο ασαλιωτα ,αυτο λεει το exit poll
Το exit poll λέει πως ήρθε η ώρα να ανέβει το βίντεοΠοσοι ψηφοι ειμαστε τι λεει το exit poll?
...ναι δεν ξερω, παρτον. Τον εψαχνε κ ο Αρθουρος νωριτερα, του γαμησε λεει την γυναικα και κατι τετοια χαζαΝα κερασω ενα μπουκαλακι κρασι να του περασουν;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
πιπα-κωλο ασαλιωτα ,αυτο λεει το exit poll

Του γαμησε την γυναικα αλβανος;...ναι δεν ξερω, παρτον. Τον εψαχνε κ ο Αρθουρος νωριτερα, του γαμησε λεει την γυναικα και κατι τετοια χαζα![]()
132…. Μετά το χάος δεν διακρίνω ούτε την δεύτερη !Ποσοι ψηφοι ειμαστε τι λεει το exit poll?
Αρθούρος βρε μαλάκα...όχι Αρτούρος!!!!Του γαμησε την γυναικα αλβανος;