Nicole
Call-Girl
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 61.442
Θα στο στειλω με κουριερκαι στριγκο για το δεντρο μου![]()
Θα στο στειλω με κουριερκαι στριγκο για το δεντρο μου![]()
Χάνει το σπέρμα τη ψωλή και η ψωλή το σπέρμα !!!!
Ο λαος το ζητησε η Νικολ το δίνει .
Στις διακόσες ψήφους ή αν βγεις πρώτη θέλουμε βιντεάκι με αναλ !!!
....ξεκινα προπονηση, 112 εφτασες !!!!Εκει θα αξιζει πιο πολυ το βίντεο ομολογουμένως χαχ
Πότε είπαμε ότι έρχεσαι????? Να υποβάλω τα σέβη μου από κοντά???

Δεν το τσιγκουνεύτηκε πάντωςΧάνει το σπέρμα τη ψωλή και η ψωλή το σπέρμα !!!!
Τελικα αυτο δεν ειναι μελος του σαι ? αφου ολοι εδω ειμαστε μικροτσουτσουνοι......................................
Μην δεις βιρτουόζα στο κλαρίνο αμέσως να τρέξειςΠότε είπαμε ότι έρχεσαι????? Να υποβάλω τα σέβη μου από κοντά???![]()
Λαχταριστη τσιμπουκα , σπαρταραει η ψωλη στο στομα της ....πρέπει να την δω την καυλιαρα οπωσδήποτε !!!
To κλαρίνο φίλε είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΌ όργανο!!!!!!!!!!Μην δεις βιρτουόζα στο κλαρίνο αμέσως να τρέξεις
Μερακλήδικος κρεμπιές!!! Δεν συγκρίνεσαι με καμιά.

....αδελφε μου, φαινεσαι θρησκος εσυ, ειδες το φως σουΔιαβάζοντας το νήμα (σχόλια, φωτογραφίες και τα μικρού μήκους βίντεο), νιώθω οτι διαβάζω τις "Έντεκα χιλιάδες βέργες" ή τη "Φιλοσοφία του μπουντουάρ"
Μετά το σημερινό βίντεο κατάποσης θα αναφωνήσω:
Μέγας είσαι Κύριε και θαυμαστά τα έργα σου...
Τα σέβη μου Νικολ.
Εύγε που μας ταξιδεύεις![]()
Η αλήθεια είναι ότι το έχει η ρουφιάνα με το στοματικόΛαχταριστη τσιμπουκα , σπαρταραει η ψωλη στο στομα της ....πρέπει να την δω την καυλιαρα οπωσδήποτε !!!
Θα κατέβεις κάποια στιγμή στην Αθήνα, για να σε γνωρίσουμε;;;
Πώς ερχόμαστε σε επαφή μαζί σου;;;Για ΑΘΗΝΑ παιδιά ειμαι sold out γ ακομη μια φορά. Για αυτο το λόγο θα κατέβω πιο νωρίς 11-18/12 για να βολευτουν κ αυτοι π περιμενουν για ραντεβού.
Ευχαριστώ Αθήνα
Τωρα αυτο ειναι εορταστικο βιντεο?
Το αναλ θελουμε σε βιντεο αυτα μ τα μουτρα δε βγαινουν καλα γτι κοβω το μισο..Τωρα αυτο ειναι εορταστικο βιντεο?
Η Σ.... πιο καλα θα το εκανε.
βάλτο ρε καύλα με ήχο να γουστάρουμεΤο αναλ θελουμε σε βιντεο αυτα μ τα μουτρα δε βγαινουν καλα γτι κοβω το μισο..