grigoris_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 10
- Like
- 28.673
- Πόντοι
- 11.045
Νόμιζες οτι ειχε έξτρα παγωτό δώροΈπαιρνα αυτό που είχε δώρο από κάτω![]()
Νόμιζες οτι ειχε έξτρα παγωτό δώροΈπαιρνα αυτό που είχε δώρο από κάτω![]()
Τα εκαμα δώρο στα πάρτυ που πηγαινα..και οποια δεν χορευε μπλουζ μαζί μου ,το έπαιρνα πίσωΝόμιζες οτι ειχε έξτρα παγωτό δώρο![]()

Εγω ειχα έναν φίλο που οπου και αν πηγαίναμε ηθελε σώνει και καλα να χορέψει μπρεικ ντανςΤα εκαμα δώρο στα πάρτυ που πηγαινα..και οποία δεν χορευε μπλουζ μαζί μου ,το έπαιρνα πίσω![]()

Κυανόλευκη είναι. Από το 1908Ποτε μαζεψες τους οαριανους? Ασπρόμαυρη ειναι η σαλονίκη!
....προγραμματακι, τιμουλες, αγγελια καπου?Αγαπούσα Μαρία χοακινα![]()
Γιατί κοροϊδεύεις το παιδί;....προγραμματακι, τιμουλες, αγγελια καπου?![]()
...δν το κοροϊδευω ρε, ινφο θελω γτ φολα λατινα την κοβω κ αυτηΓιατί κοροϊδεύεις το παιδί;![]()

...δν το κοροϊδευω ρε, ινφο θελω γτ φολα λατινα την κοβω κ αυτη![]()
Αυτό να κοπείΓιατί κοροϊδεύεις το παιδί;![]()

Έχεις μπει σε λατίνα;...δν το κοροϊδευω ρε, ινφο θελω γτ φολα λατινα την κοβω κ αυτη![]()
...μερικα δοκιμαστικα εκαναΈχεις μπει σε λατίνα;
Πες μας την εμπειρία σου...μερικα δοκιμαστικα εκανα![]()
Πες μας την εμπειρία σου
Σε βάλανε τίποτα στο κώλο;
μια πρα
Μωραινει Κύριος ον βούλεται απωλεσαι

.... μάλλον αρμόζει περισσότερο στην περίπτωση σου!![]()
O bob ross θα στηριζε Νικολ
Η χαρά της ζωγραφικής!και πίσω από αυτο το δεντράκι αχνοφαίνονται 2 βουνα!![]()

Ναι γνωστή φίρμα, 2 γενιές μπαμπάς και μετα γιοςτον ξέρετε εσείς οι Θεσσαλονικείς αυτόν ε?
Στην ΕΤ3 δνε έπαιζε αυτός?????? Νομίζω αν ρωτήσεις Αθηναίους, οι 9 στους 10 δεν τον ξέρουν...![]()
Τύπε, αν τόνε στρίψεις προς τα κάτω, και τον γυρίσεις προς τα πίσω....πιστεύεις ότι φθάνει να μπει στον κώλο σου?Δεν θέλω ν α εκθέσω κοπέλες του χώρου τουλάχιστον τρεις που μπορούν να επιβεβαιώσουν αν λέω αλήθεια η όχι.Τότε θα καταπίνατε τη γλώσσα σας.και να ξέρεις κατι.πάντα ρωτάω τις κοπέλες πριν τα ραντεβού αν έχουν πρόβλημα γιατί δεν είμαι Νεάντερνταλ ή άνθρωπος των σπηλαίων όπως νομίζουν κάποιοι.