Nicole
Call-Girl
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 61.350
Η ενα ολόκληρο κατσικι σουβλαςΕναν αποχυμωτή
Η ενα ολόκληρο κατσικι σουβλαςΕναν αποχυμωτή
....την "σως" φοβαμαι![]()
΄΄το κρεας για να μαλακωσει πρεπει να το γαμας΄΄
Ταδε εφη Παρασκευας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μια παλετα ληγμενες καποτες
Για τους χυμούς σου; Με μεγάλη μου γκαύλα, έ χαρά ήθελα να πω
Τόσες πολλές σου μείνανε;. Προτείνω να κάνεις καλύτερο προγραμματισμό![]()
΄΄το κρεας για να μαλακωσει πρεπει να το γαμας΄΄
Ταδε εφη Παρασκευας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μια παλετα ληγμενες καποτες
Ωραία σέλφι
Αργεί το Πάσχα. Πολύ ξανοίγεσαι με τα δώρα, ούτε δύο ραντεβού δε φτάνουν για το κατσίκιΗ ενα ολόκληρο κατσικι σουβλας
Εχεις δικιο .. burger τρως;Αργεί το Πάσχα. Πολύ ξανοίγεσαι με τα δώρα, ούτε δύο ραντεβού δε φτάνουν για το κατσίκι
Αν είναι από τα χεράκια σου, καλύτεραΕχεις δικιο .. burger τρως;
ΜπεεεεεΦιλε γαμαω μονο κατσικες,ενημερωτικα

ΦίλεΠροσπαθω εδώ και ώρες να γράψω, αλλά το ματζαφλαρι του @xxl450gr είναι πάνω στο πληκτρολόγιο μου και δυσκολεύομαι.
Φίλε μεταξύ μας.αν οι κοπέλες σου λένε size does not matter μην τις πιστεύεις. Το κάνουν από ευγένεια.Προσπαθω εδώ και ώρες να γράψω, αλλά το ματζαφλαρι του @xxl450gr είναι πάνω στο πληκτρολόγιο μου και δυσκολεύομαι.
Μενανε κυριε σπανιε μεγαλοψωλι γιατί με κάνατε παραθεσηΦίλε αποκλείεται να έχεις φέρει γυναίκα σε οργασμό.σε κατανοώ αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι γι'αυτο

Φίλε μεταξύ μας.αν οι κοπέλες σου λένε size doesn't matter μην τις πιστεύεις. Το κάνουν από ευγένεια.Προσπαθω εδώ και ώρες να γράψω, αλλά το ματζαφλαρι του @xxl450gr είναι πάνω στο πληκτρολόγιο μου και δυσκολεύομαι.
Σε είδε ότι σου αρέσουν τα πουτσοζωναρα και είπε να σε προσεγγίσειΜενανε κυριε σπανιε μεγαλοψωλι γιατί με κάνατε παραθεση![]()
Άμα το ξαναγράψειςΦίλε μεταξύ μας.αν οι κοπέλες σου λένε size doesn't matter μην τις πιστεύεις. Το κάνουν από ευγένεια.

Και αν δεν νιώσω οργασμό τι γίνεται?Σε είδε ότι σου αρέσουν τα πουτσοζωναρα και είπε να σε προσεγγίσει

Δωσε 55€ να σου δείξω τον δικό μουΟυτε ενα κωλο με την ησυχία μας δεν μπορουμε να δουμε![]()
Μάλλον δεν τον έχει τόσο μεγάλο όσο λέειΚαι αν δεν νιώσω οργασμό τι γίνεται?![]()
Με τον κατσικογαμη (παπατζη)τα έχεις και εσύ??Θεε μου δωσε μου κουραγιο και σμρ

Δώσε 55€ να σου δώσω εγώ κουράγιοΘεε μου δωσε μου κουραγιο και σμρ