Nicole
Call-Girl
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 61.342
Ειναι champion επι σειρά ετώνΠοίος είναι ο faker?? Και τι είναι το lol???.... Μόνο DOTA...!!!
Ειναι champion επι σειρά ετώνΠοίος είναι ο faker?? Και τι είναι το lol???.... Μόνο DOTA...!!!
Τα καταπίνει????Ειναι champion επι σειρά ετών
Εκτος ολων ειναι και μετριόφρων..Αφού είναι τόσο προικισμένος και τόσο καλός ας πάει σιρινακη να τον πληρώνουν και όχι να πληρώνει
Εκτος ολων ειναι και μετριόφρων..
Εχουμε κ ενα πρωταθλημα να τρεξουμε κ με τα δικα του μας εκοψε
Βασικό του προσόν είναι η ταπεινότητα χαχαχαχαχΕκτος ολων ειναι και μετριόφρων..
....ναι μιλαει για τον εαυτο του σε τριτο προσωπο!!!!Εκτος ολων ειναι και μετριόφρων..

....ναι μιλαει για τον εαυτο του σε τριτο προσωπο!!!!![]()
Δεν σας παρεξηγώ γιατί δεν έχετε ζήσε τιΑφού είναι τόσο προικισμένος και τόσο καλός ας πάει σιρινακη να τον πληρώνουν και όχι να πληρώνει
Κοβεσαι μονο που της εστειλες προσωπικο μηνυμα με ολα τα γραφομενα σου εις την Caps Lock εκδοχη που ειναι ακρως απαραδεκτη και σου μιλαει καποιος που ειναι μες το ιντερνετ απο το 1998.
Σε πιο σοβαρο λογο ομως η συγκεκριμενη κοπελα εχει επανελλειμενα δηλωσει οτι δεν δεχεται μελη τα οποια εχουν λιγα μηνυματα και τα οποια δεν ειναι παλια.
Εφοσον δεν διαβασες τα απαιτουμενα μην ζητας και τα ρεστα απο πανω.
Ειναι σαν να λεει ενα εσκορτ "Δεν δεχομαι μαυρους" και να σκας εσυ στην πορτα της οντας μαυρος και να τρως πορτα.
Καλημερες.
ΔενΑφού είναι τόσο προικισμένος και τόσο καλός ας πάει σιρινακη να τον πληρώνουν και όχι να πληρώνει
Για όσους δεν έχουν ζήσει αυτά που περιέγραψα είναι φυσικό να αντιδρούν με γελάκια και ειρωνείες. Αυτή είναι η παρακμή που ζει η Θεσσαλονίκη. Όσο για το μετριόφρων οι γυναίκες με τις οποίες έχω βρεθεί το ξέρουν μόνο. Για το λόγο αυτό μην κρίνετε χωρίς να ξέρετε. Το μήνυμα στη νικολ Αναγνωρίζω ότι είναι παρεξηγήσιμο αλλά δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου.απλα ψάχνω να βρω κάτι το ξεχωριστό μέσα σε όλη αυτή την κατάσταση στην πόλη που εμάς τους παλιούς μας θλίβει. Να έχετε την υγεία σας και να λατρεύετε τα πραγματικά θηλυκά
λεει τα καλαντα

Τι θες πρωί πρωί ρε σαύρα;
Την τοποθέτησή σου στα τεκταινόμεναΤι θες πρωί πρωί ρε σαύρα;

Θα πιω καφέ με 2 μουστοκούλουρα,και θα απαντήσω στον μπαστουνοβλαχο όπως πρεπει....Την τοποθέτησή σου στα τεκταινόμενα![]()
Πες μου ώρα να παρατήσω ότι κάμωΘα πιω καφέ με 2 μουστοκούλουρα,και θα απαντήσω στον μπαστουνοβλαχο όπως πρεπει....

Δεν ξερουμε ολοι κ δεν ειμαστε υποχρεωμένοι να ξερουμε. Ν μην κρινετε γ ν μην σας κρινουμε. Μου θεσατε το ζητουμενο οτι ειμαι η μοναδικη κοπελα π δεν σας απαντησα κ οφειλα ν υπενθυμίσω γ ακομα μια φορά πως δεν ειμαι υποχρεωμένη να απανταω στον οποιονδήποτε ειδικα οταν κατι μ προβληματίζει η δ βρισκω κοινο σημειο . Θελετε ν με πείτε αντιεπαγγελματική, αγενη η μη ντομπρα συγκρινοντας με με αλλες κοπελες τις οποιες κ εγω η ιδια σεβομαι κ πολλες στηρίζω καντε το ελευθερα αλλα θα με ακουσετε κ εμενα κ ομολογουμενως σας απαντησα πολυ λογικα . Το αν οι γυναικες που υπήρξατε μαζι γ λίγο σας εχουν πολυ ψηλά δεν με αφορά, εγω κρίνω αυτα που λετε καθως δε σας γνωριζω προσωπικά. Πρεπει να ξεχωρισετε κ να καταλαβετε πως γ τις κοπελες αυτης της δλειας ειναι ρουτινα αυτο κ δεν μετραει κανενα μεγεθος κ κανενα τετοιο επιχείρημα , αυτο π μετραει ειναι η συμπεριφορά σας και η αντιληψη σας πως δεν ειστε τπτ παραπανω απο ενα ραντεβού επι πληρωμή. Οποτε μην το πατε σε προσωπικό επιπεδο .. δε θα χαλασουμε τις καρδιες μας καλη συνεχεια ευχομαι κ ν ειστε καλα. Ν το ληξουμε εδω ολοι παιδιαΔεν σας παρεξηγώ γιατί δεν έχετε ζήσε τι
Δεν
Για όσους δεν έχουν ζήσει αυτά που περιέγραψα είναι φυσικό να αντιδρούν με γελάκια και ειρωνείες. Αυτή είναι η παρακμή που ζει η Θεσσαλονίκη. Όσο για το μετριόφρων οι γυναίκες με τις οποίες έχω βρεθεί το ξέρουν μόνο. Για το λόγο αυτό μην κρίνετε χωρίς να ξέρετε. Το μήνυμα στη νικολ Αναγνωρίζω ότι είναι παρεξηγήσιμο αλλά δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου.απλα ψάχνω να βρω κάτι το ξεχωριστό μέσα σε όλη αυτή την κατάσταση στην πόλη που εμάς τους παλιούς μας θλίβει. Να έχετε την υγεία σας και να λατρεύετε τα πραγματικά θηλυκά
Τωρα με πλήγωσες σφόδρα!!!!Δεν ξερουμε ολοι κ δεν ειμαστε υποχρεωμένοι να ξερουμε. Ν μην κρινετε γ ν μην σας κρινουμε. Μου θεσατε το ζητουμενο οτι ειμαι η μοναδικη κοπελα π δεν σας απαντησα κ οφειλα ν υπενθυμίσω γ ακομα μια φορά πως δεν ειμαι υποχρεωμένη να απανταω στον οποιονδήποτε ειδικα οταν κατι μ προβληματίζει η δ βρισκω κοινο σημειο . Θελετε ν με πείτε αντιεπαγγελματική, αγενη η μη ντομπρα συγκρινοντας με με αλλες κοπελες τις οποιες κ εγω η ιδια σεβομαι κ πολλες στηρίζω καντε το ελευθερα αλλα θα με ακουσετε κ εμενα κ ομολογουμενως σας απαντησα πολυ λογικα . Το αν οι γυναικες που υπήρξατε μαζι γ λίγο σας εχουν πολυ ψηλά δεν με αφορά, εγω κρίνω αυτα που λετε καθως δε σας γνωριζω προσωπικά. Πρεπει να ξεχωρισετε κ να καταλαβετε πως γ τις κοπελες αυτης της δλειας ειναι ρουτινα αυτο κ δεν μετραει κανενα μεγεθος κ κανενα τετοιο επιχείρημα , αυτο π μετραει ειναι η συμπεριφορά σας και η αντιληψη σας πως δεν ειστε τπτ παραπανω απο ενα ραντεβού επι πληρωμή. Οποτε μην το πατε σε προσωπικό επιπεδο .. δε θα χαλασουμε τις καρδιες μας καλη συνεχεια ευχομαι κ ν ειστε καλα. Ν το ληξουμε εδω ολοι παιδια
Τωρα με πλήγωσες σφόδρα!!!!
Μου έταξες eternal devoTion και τωρα μου λες οτι δεν ημουν παρα ενα ραντεβού επι πληρωμή;;;;;
θα πνιξω τον πονο μου στους στίχους του Ασιμου....
Ωϊμέ ωϊμέ πώς έγινε
Ωϊμέ τίποτα δεν έμεινε
Από μένα ζωή
Κι έχω πια παραδοθεί
Πόσο ξένοι γίναμε
Ποιός θα το πίστευε πως όλα τελειώσανε
Κι ούτε που πονάω πια.