- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 68.731
Earn your legacy
Κόσμημα²![]()
Earn your legacy
Που ψηφίζουνΘελουμε κ καλύτερη εσκορτ στη θεσνικη .. η ντιορ αξιζει γτι την ξερω προσωπικά οι αλλες δ τις ξερω αλλα η ιωαννα ειναι κατι σα τον faker στο lol ..
Εγω σ ειπα θα κερδισω στο μις αθυρόστομη μαλακας 2
Που ψηφίζουν
IΣτο μεταξυ μ πηρε ενας για μια σκουπα π κανει βιολογικο καθαρισμο κ τον ρωτησα τιμη μ λεει 3.746 ευρο! Λεω ρε αγαπη μ αυτα τα λεφτα βαζω βυζια η κωλο .. ελα παναγια μου δλδ
Εγώ παντός σε ψήφισα για να είναι το ηθικό ανεβασμένο αύριοΨηφιστε
Που ψηφίζουν
![]()
Hot - Κορυφαία Ανεξάρτητη Συνοδός 2025 - bourdela.com forum
Μέχρι και 5 επιλογές για την κορυφαία κατά την γνώμη μας Ανεξάρτητη Συνοδό για το 2025 ανεξαρτήτως κόστους, η ψηφοφορία τελειώνει στις 23-12-2025 Διευκρίνιση: Λόγο αρκετών συμμετοχών και τυχόν διαφορετικών nicknames που χρησιμοποιούν οι συνοδοί σε νήμα, προφίλ, και καρτέλα για κριτικές για...www.bourdela.com
Δαγκωτο![]()
Hot - Κορυφαία Ανεξάρτητη Συνοδός 2025 - bourdela.com forum
Μέχρι και 5 επιλογές για την κορυφαία κατά την γνώμη μας Ανεξάρτητη Συνοδό για το 2025 ανεξαρτήτως κόστους, η ψηφοφορία τελειώνει στις 23-12-2025 Διευκρίνιση: Λόγο αρκετών συμμετοχών και τυχόν διαφορετικών nicknames που χρησιμοποιούν οι συνοδοί σε νήμα, προφίλ, και καρτέλα για κριτικές για...www.bourdela.com
Ρίχνω την ψήφο μου στην ταπα![]()
Earn your legacy
Ρίχνω την ψήφο μου στην ταπα
....κρατα μου ενα σφηνακι αγιασμα![]()
Οπως βλεπεις δ το ηπια .. σε περιμένω

Δε τα παω καλα μ τους ανυπόμονους.. οτι σε γρηγορο εχω ειναι μ πληρωμη .. οκ;Άσε το μπουκαλάκι και πιάσε το κωλαράκι γλυκιά μου. Είμαι πολύ ανυπόμονος.
.....κατσε ρε αρχοντα, η απολαυση θελει την σειρα της! Ενα παλαιωμενο ρουμι, ενα πουρο και μετα θα βγει η καβλαΆσε το μπουκαλάκι και πιάσε το κωλαράκι γλυκιά μου. Είμαι πολύ ανυπόμονος.

Στα αρχιδια μας αν εισαι ανυπομονοςΆσε το μπουκαλάκι και πιάσε το κωλαράκι γλυκιά μου. Είμαι πολύ ανυπόμονος.
Εγώ που να βρω πούρο τέτοια ώρα;.....κατσε ρε αρχοντα, η απολαυση θελει την σειρα της! Ενα παλαιωμενο ρουμι, ενα πουρο και μετα θα βγει η καβλα![]()
Εσυ μονο πουρό τετοια ωραΕγώ που να βρω πούρο τέτοια ώρα;
Αρτ!![]()
Earn your legacy