thessalonikios88
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 511
- Πόντοι
- 21
Πολύ τυχερός ο φωτογράφος που χάρηκε τέτοιο θέαμα![]()
Αντε καληνύχτα

Πολύ τυχερός ο φωτογράφος που χάρηκε τέτοιο θέαμα![]()
Αντε καληνύχτα

Σιγα μην ειναι εκει..Παμε Αχίλλειον τλκ ;
Θα έπαθε την πλάκα τουΠολύ τυχερός ο φωτογράφος που χάρηκε τέτοιο θέαμα![]()
Ευχαριστω μανΜαν στο έφτιαξα λίγο. Η Νικόλ καυλώνει με τη σωστή ορθογραφία
Σώπα ρε... εμείς θα σε κάνουμε άνθρωπο; Ή, άλλη ερώτηση, άνθρωπος πρέπει να γίνεσαι μόνο όταν έχεις κάτι να κερδίσεις; Καλή επιτυχία σου εύχομαι, lol.Ευχαριστω μαν
αλλα αυτα να τα λετε νωριτερα.
φιλε μου χαριτολογωντας το ειπα. αλλα οποιος κανει ορθογραφικα λαθοι δεν ειναι ανθρωπος;Σώπα ρε... εμείς θα σε κάνουμε άνθρωπο; Ή, άλλη ερώτηση, άνθρωπος πρέπει να γίνεσαι μόνο όταν έχεις κάτι να κερδίσεις; Καλή επιτυχία σου εύχομαι, lol.
Μην παίρνετε το παιδί απ’ τα μούτρα ρε !φιλε μου χαριτολογωντας το ειπα. αλλα οποιος κανει ορθογραφικα λαθοι δεν ειναι ανθρωπος;
εχει τοσο υψηλο επιπεδο το forum;
και εσυ φανταζομαι εχεις διδακτορικο.
Αν δεν έλεγες "αυτα τα λεμε νωριτερα" δε θα έλεγα τίποτα. Το τί μορφωτικό επίπεδο έχει το forum άσε να το ξέρει το forum.φιλε μου χαριτολογωντας το ειπα. αλλα οποιος κανει ορθογραφικα λαθοι δεν ειναι ανθρωπος;
εχει τοσο υψηλο επιπεδο το forum;
και εσυ φανταζομαι εχεις διδακτορικο.
ακριβως επειδη ειπα αυτο γνωριζοντας οτι θα το δουν ολοι επρεπε να καταλαβεις οτι το λεω για πλακα.Αν δεν έλεγες "αυτα τα λεμε νωριτερα" δε θα έλεγα τίποτα. Το τί μορφωτικό επίπεδο έχει το forum άσε να το ξέρει το forum.
Θα φας τη δουλεια του Odin .....Θέλω σχόλια από @Nicole και @Irida_msg για την επεξεργασία τις φοτο
Ωραία την έκανες ..! Μου άρεσε όμως και πριν την επεξεργασία, καθότι ήταν real, δλδ ανοίγεις την πόρτα και αντικρίζεις ακριβώς αυτό που βλέπεις στη φωτογραφίαΘέλω σχόλια από @Nicole και @Irida_msg για την επεξεργασία τις φοτο
Θα με συγχωρέσεις για την έκφραση, αλλα εστίασε στις τρύπουλες σας, ξεπλυνε με φως την εικονα , δηλαδή εκανε την φωτογραφία του κωλου. Συμφωνώ με την αρχική. Χαμηλός φωτισμός οσο χρειάζεται, και αφηνει μυστήριο και προκαλεί δέος για τολμηρές συναντήσεις... Είστε το καλυτερο duo με διαφορά.Ωραία την έκανες ..! Μου άρεσε όμως και πριν την επεξεργασία, καθότι ήταν real, δλδ ανοίγεις την πόρτα και αντικρίζεις ακριβώς αυτό που βλέπεις στη φωτογραφία![]()
Να μη ξέρεις που να πρωτομπείς....Ωραία την έκανες ..! Μου άρεσε όμως και πριν την επεξεργασία, καθότι ήταν real, δλδ ανοίγεις την πόρτα και αντικρίζεις ακριβώς αυτό που βλέπεις στη φωτογραφία![]()
Μα σε εμένα δε θα μπεις ..!! Εμένα μόνο θα με βλέπεις..!!Να μη ξέρεις που να πρωτομπείς....
και θα σε ΓΛΕΙΦΩΜα σε εμένα δε θα μπεις ..!! Εμένα μόνο θα με βλέπεις..!!![]()