Γκαβλιαρογατος
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2024
- Like
- 343
- Πόντοι
- 21
Έμαθες να κατεβάζεις και βιντεακια αγαπουλη,η γυναίκα σου.το ξερει και η μαμά σου...?αντε χαντουμη ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΚΟΥΡΑΣΕΣΜε αγάπη...
Έμαθες να κατεβάζεις και βιντεακια αγαπουλη,η γυναίκα σου.το ξερει και η μαμά σου...?αντε χαντουμη ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΚΟΥΡΑΣΕΣΜε αγάπη...
Τύπε, θα στο πω ευγενικά, για άλλη μια φορά...Έμαθες να κατεβάζεις και βιντεακια αγαπουλη,η γυναίκα σου.το ξερει και η μαμά σου...?αντε χαντουμη ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΚΟΥΡΑΣΕΣ
Και εσυ εκανες κακά στο βρακακι σουΑδελφε,οταν ο @Spiler κατεβαζε βιντεακια,εσυ επινες γαλατακι.
Αντε κουρασες εσυ και οι αγαπουληδες...ξεκολειστε ολοι δεν έχετε κατι να κερδίσετε από της κυρίες μονο να χάνετε χρήμαΤύπε, θα στο πω ευγενικά, για άλλη μια φορά...
άντε τράβα να πιεις το γαλατάκι σου αγοράκι και μετά γρήγορα για νάνι, αλλιώς βλέπω τη μανούλα σου να σου απαγορεύει τη χρήση υπολογιστή.
Μπορει,ναι....τοσο παλιος ειναι ο τυπος στους υπολογιστες.Και εσυ εκανες κακά στο βρακακι σου
Το ATARI το πρόλαβες βρε ?Μπορει,ναι....τοσο παλιος ειναι ο τυπος στους υπολογιστες.
Δεν μιλαμε για μενα.Το ATARI το πρόλαβες βρε ?
Εχω γινει τοσο διασημος που με δειχνεις στους φιλους σου; Να σου δωσω μερικα αυτογραφα να τους μοιρασεις ρε κακομοιρη....Αρε ηλιθιε παπατζη μια ζωη βλακας και χαντουμης ,δείχνω στην.παρεα.στην.παραλια πουβπινουμε καφεδακι και γελάμε με.τους αγαπουληδες.ΚΑΚΟ ΒΡΑΔΥ ΠΑΠΑΤΖΗ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κακό βράδυ πανιβλακα
Ελα παραλια Καρμιρη, δεν θα σε πειράξω,ελα να μου τα δώσεις απο κοντα μέχρι της 11 θαμαι .κατωΕχω γινει τοσο διασημος που με δειχνεις στους φιλους σου; Να σου δωσω μερικα αυτογραφα να τους μοιρασεις ρε κακομοιρη....
Και το Atari, και την Amiga, και έχω και ένα με πράσινη οθόνη στην ταράτσα που δεν έχει καν ποντίκι. Λοιπόν, κούρασες, τράβα για νάνι, σε φωνάζει η μανούλα σου λέμεΤο ATARI το πρόλαβες βρε ?
Μεχρι τις 2300 τον αφηνει...εχει ωρα ακομα...Και το Atari, και την Amiga, και έχω και ένα με πράσινη οθόνη στην ταράτσα που δεν έχει καν ποντίκι. Λοιπόν, κούρασες, τράβα για νάνι, σε φωνάζει η μανούλα σου λέμε
ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΕΛΙΚΑ; εγω μετα απο αυτα εχω αρχισει και φοβαμαι...ισως δεν ξανα γραψω ποτε στο Bourdela...Ελα παραλια Καρμιρη, δεν θα σε πειράξω,ελα να μου τα δώσεις απο κοντα μέχρι της 11 θαμαι .κατω
Βρε βλάχικο δεν παρακολουθείς το νημα,παραλιακη είμαι και διασκεδάζω με εσάς τους αγαπουληδεςΚαι το Atari, και την Amiga, και έχω και ένα με πράσινη οθόνη στην ταράτσα που δεν έχει καν ποντίκι. Λοιπόν, κούρασες, τράβα για νάνι, σε φωνάζει η μανούλα σου λέμε
Ρε τύπε, εσύ είσαι που τρέμεις απέναντι;;; Α πα πα... Κάτσε να σου στείλω ένα ζακετάκι κάλυψης να συνεχίσεις τη συγγραφήΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΕΛΙΚΑ; εγω μετα απο αυτα εχω αρχισει και φοβαμαι...ισως δεν ξανα γραψω ποτε στο Bourdela...
Δεν έγινα κατανοηγός μάλλον...Βρε βλάχικο δεν παρακολουθείς το νημα,παραλιακη είμαι και διασκεδάζω με εσάς τους αγαπουληδες
Ουπς, πήρε έξτρα ωρίτσα; Όλα στη μαμά του να τον μαζέψει ΧΤΕΣ!Μεχρι τις 2300 τον αφηνει...εχει ωρα ακομα...