Α ρε Nicole μουναρε... Φωτια και λαυρα...
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Α ρε Nicole μουναρε... Φωτια και λαυρα...
Τι λες τωρα!!! Για δεσιματα και σφυροκοπημα στα τεσσερα!
μπαγασα η χαιτη σου παει πολυ κανει την σωστη αντιθεση με το αβαταρ
Ω να σου @#!%#
Μας έστειλες αδιαβαστους!!
Θα γινει κι αυτο .Το βιντεο κοβεται αποτομα περιμενω τον @ΦΑΚΙΡΗΣ ν ερθει ν με βγαλει δε μπορω ν τα κανω ολα μονη μου ..
Απλα μην ερθεις αυτες τις μερες π εχει κακοκαιρια δε μπορω ν σε ψαχνω στα στενα μ τα εσωρουχα μου εχει κρυοΘα γινει κι αυτο .
Θα βαλω GNTM,,πως λεγεται αυτο που βλεπεις τους δρομους στο χαρτη.Απλα μην ερθεις αυτες τις μερες π εχει κακοκαιρια δε μπορω ν σε ψαχνω στα στενα μ τα εσωρουχα μου εχει κρυο
Εγω εχω και ελικοπτερο να προσγειωθω στην πορτα σουΑπλα μην ερθεις αυτες τις μερες π εχει κακοκαιρια δε μπορω ν σε ψαχνω στα στενα μ τα εσωρουχα μου εχει κρυο
Μπορεις να κανεις και καταρριχηση με σχοινια απο το περιφερειακο.Εγω εχω και ελικοπτερο να προσγειωθω στην πορτα σου
Πες μου 5 νούμερα ρε φίλε....Βλέπω κόσμο μπαίνει, ψάχνει, μιλάει για Αθήνες, για κανα ραντεβού στα γρήγορα επειδή δεν την πετυχαίνει κανείς... ένα κάτι. Παιδιά υπάρχει σύστημα:
Είναι η Νικόλ international? Πρέπει να γίνεται κι εσείς. Πάει η Νικόλ Κορέα, Σεούλ εσείς. ΤΥΧΑΙΝΕΙ να είναι Μοζαμβίκη; Μαπούτο εσείς. Έτσι έγινε λοιπόν και πριν λίγους μήνες. Εγώ Κολωνία για επαγγελματικό ταξίδι, το κορίτσι μας Κολωνία επειδή παρτάρει τη ζωή... τι να έκανα; Να μην την δω;
Και για να μην παρεξηγηθούμε με κανέναν ζηλιάρη, φιλικά (σχεδόν) και τυχαία (εντελώς όμως) βρεθήκαμε.