atapos21
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2021
- Like
- 6.967
- Πόντοι
- 1.056
Η φοτο σου έφερε αλυσιδωτές αντιδράσεις στη κυριολεξία!
Η φοτο σου έφερε αλυσιδωτές αντιδράσεις στη κυριολεξία!
...τα καλα του κεντρου, αλλα ενδιαφερεσαι ή ρητορικου τυπου η ερωτηση?!?εσυ πηγαινοερχεσαι πανω κατω?
Βεβαιως ο μαξιμιλιανο ενδιαφερεται απο το πως πηγαινοερχεσαι μεχρι το ποσο θ ξεσκισω τον κωλο μου...τα καλα του κεντρου, αλλα ενδιαφερεσαι ή ρητορικου τυπου η ερωτηση?!?![]()
...αμα υπαρχει ενδιαφερον, να βγαλω προγραμμα κ τιμουλες βρε παιδι μουΒεβαιως ο μαξιμιλιανο ενδιαφερεται απο το πως πηγαινοερχεσαι μεχρι το ποσο θ ξεσκισω τον κωλο μου
Ξεσκίζεις το κωλι σου Νικόλ;Βεβαιως ο μαξιμιλιανο ενδιαφερεται απο το πως πηγαινοερχεσαι μεχρι το ποσο θ ξεσκισω τον κωλο μου
Άμα γουστάρει το δίνει αν δεν γουστάρει το παίζει μόνη της. Τιμή είχε δώσει άλλα δεν το έδεσε και κόμπο.Ξεσκίζεις το κωλι σου Νικόλ;
Έχω χάσει επεισόδια....
Οχι διαφωνω .. επιβαλλεται ν τους βαζω στη θεση τους..γ αυτό εξαφανιζονται ολοι σιγα σιγά αφου πεταξουν τη μλκια τους. Εχω ολο το χρονο ν απανταω κ γ οσους το προχωρούν σε προσωπικό επιπεδο κ μου δημιουργούν προβλημα εχω κ ολα τα χρηματα γ νομικες διαδικασίες .. εδω δ θ μ κανετε μλκιες .. θα σεβεστεΕίσαι τρελή γκάβλα. Τους μαλάκες γραψ τους στην μουνάρα σου ή περιφρόνηση είναι καλύτερη λύση, κάθεσαι και συζητάς με τον κάθε μλκ
Πάρε πούλο ρε μλκ από το νήμαΧαχα, καλά κάνεις! Έτσι πρέπει, λίγος σεβασμός δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Όποιος το παρατραβάει, ας μάθει να μαζεύεται. Δεν είναι όλοι για κουβέντα, και καλό είναι να ξέρουν μέχρι πού φτάνουν τα όρια.
Και χάρη σας κάνει που ασχολείται τόσο πολύ με όλο αυτό...με το bourdela και συγκεκριμένα με το νήμα,με όλους αυτούς τους σαλιαρηδες-λαχταρομουνηδες που την γλύφουν όλη μερα,με όλους όσους την κράζουν με την πρώτη ευκαιρία,όχι δεν είναι απλή εξαίρεση ,αλλά λαχείο για αυτή την σκατουπολη που λέγεται Θεσσαλονίκη .Και θα το καταλάβετε όταν σας γράψει τελείως στο μούνι της και αποσυρθεί ,εκεί να δείτε κλάμα μετα ...Έχουμε μια κοπέλα που οι περισσότεροι θεωρούν ότι αποτελεί την εξαίρεση στη φτωχομάνα υπάρχουν και κάποιοι που δεν συμφωνούν με αυτή την άποψη σεβαστό δεν χρειάζεται να βγαίνουμε εκτός εαυτού σεβασμό στις κοπέλες δεν χρειάζεται χολή άλλωστε δεν τις έχουμε παντρευτεί
Χαρά στη Θεσσαλονίκη
Τον «Βασιλιά Ξέρξη», από την ταινία '300'.Φοβερό ντύσιμο!!! Ποιον στυλίστα έχεις;;;
για ποιο πραγμα να ενδιαφερομαι;...τα καλα του κεντρου, αλλα ενδιαφερεσαι ή ρητορικου τυπου η ερωτηση?!?![]()
για σενα δεν ενδιαφερομαι, εγω με τον Odin αρχισα συζητηση, εσυ πεταχτηκες σαν πουτσαΒεβαιως ο μαξιμιλιανο ενδιαφερεται απο το πως πηγαινοερχεσαι μεχρι το ποσο θ ξεσκισω τον κωλο μου
Στο νήμα είναι ρε βλάκα ,ότι θέλει θα κάνει,καραγκιοζη....για σενα δεν ενδιαφερομαι, εγω με τον Odin αρχισα συζητηση, εσυ πεταχτηκες σαν πουτσα
αει κατουρα τα αυτια σου εσυ ρεΣτο νήμα είναι ρε βλάκα ,ότι θέλει θα κάνει,καραγκιοζη....
Άμα θες σε κατουραω και στα μούτρααει κατουρα τα αυτια σου εσυ ρε