PaRty AniMaL
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 24
- Like
- 35.522
- Πόντοι
- 8.346
Δεν σου έχει κάτσει καλά το συγκεκριμένο nicknameΕιχαμε πολυ καλυτερα beef.. μην ασχολείστε μ αυτους π δεν βλεπω.. παμε παρακατω ..
Δεν σου έχει κάτσει καλά το συγκεκριμένο nicknameΕιχαμε πολυ καλυτερα beef.. μην ασχολείστε μ αυτους π δεν βλεπω.. παμε παρακατω ..
Δεν της έκανα τίποτα, ρε φίλε, έλεος με τον anon.Δεν σου έχει κάτσει καλά το συγκεκριμένο nickname![]()
Ισχυει.. παρολαυτα ποιος μ βλεπει κ ποιος οχι φενεταιΔεν σου έχει κάτσει καλά το συγκεκριμένο nickname![]()
τηλέφωνοΙσχυει.. παρολαυτα ποιος μ βλεπει κ ποιος οχι φενεττηλέφωνο
μπες μες την σπηλια σου ρε Νεατερνταλτηλέφωνο
Ραπτοπουλε εσύ?αυτα τα σαχλα που λες οτι εκανα. ητανε για να με ξεκλειδωσει και να μπορεσω να σε στειλω μηνυμα καταλαβες τωρα δεν θα το εκανα αυτο ποτε με τους σχολιασμους
PrimusΡαπτοπουλε εσύ?
Nicole εκανα για παρτη σου λογαριασμο, τι πρεπει να κανω για να περασω το τεστ εμπιστοσυνης?Επειδη ξεθαψες κατι φωτο μ βυζια κ κωλους απο το 2024 κ σχολιασες πωπωπω , κωλαρα , εχω ερωτευτεί κ αλλα σαχλα δε σημαινει πως θα γινεις κ πελατης μου. Ν ειστε σοβαροι και οταν θελετε ραντεβού ν εχετε σωστη προσέγγιση .. αν ασχολιοσουν λιγο πιο πολυ μ το νημα μου θα ηξερες .. πως τετοια σχολια οπως κ εξυπναδες απο πολλους εδω μεσα δ τα δεχομαι.. καλη συνεχεια κ η αγορά ειναι μεγάλη.
Έχει θειο στη δίωξη!!! Δγιαδωσταιιιι!!1!11
οτι ειναι αληθες!!!Οι ειδικοί τι έχουν να πουν επάνω σε αυτό ;
ο λογος μου ειναι σαν τα κοριτσια που προωθεις και προμοταρεις man μου....παιχτη ο γραπτος λογος σου συμβολαιο ...
τηρεις οτι υποσχεσαι στο 100% ...
ρε θα φυγεις απο το σαιτ η κλοθεσε σαν το χασαποσκυλο εδω μεσα ....?