anonX|
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2025
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.628
- Πόντοι
- 481
Πρέπει να συμμετέχεις σ'αυτό το thread κανα δυο μήνες, μετά θα θυμώνει που δεν της κλείνεις ραντεβού.γιατι εκανα κατι που σε πρόσβαλε
Πρέπει να συμμετέχεις σ'αυτό το thread κανα δυο μήνες, μετά θα θυμώνει που δεν της κλείνεις ραντεβού.γιατι εκανα κατι που σε πρόσβαλε
Εδω εσυ θυμωσες απο το χιουμορ μου.. κ αφου μ λες ακυρο παλι εδω μεσα σε βρισκω.. το ακυρο ειναι ακυρο αγαπητε , ελα εξω σιγα σιγαΠρέπει να συμμετέχεις σ'αυτό το thread κανα δυο μήνες, μετά θα θυμώνει που δεν της κλείνεις ραντεβού.
Ενοχλούν οι αλήθειες.Εδω εσυ θυμωσες απο το χιουμορ μου.. κ αφου μ λες ακυρο παλι εδω μεσα σε βρισκω.. το ακυρο ειναι ακυρο αγαπητε , ελα εξω σιγα σιγα
Miss Prime Minister NicoleΠεριμενω κ αλλους τιτλους για διαγωνιζόμενες ..

Τρομερη ευγλωττίαΕνοχλούν οι αλήθειες.
Miss Prime Minister Nicole![]()

Επειδη ξεθαψες κατι φωτο μ βυζια κ κωλους απο το 2024 κ σχολιασες πωπωπω , κωλαρα , εχω ερωτευτεί κ αλλα σαχλα δε σημαινει πως θα γινεις κ πελατης μου. Ν ειστε σοβαροι και οταν θελετε ραντεβού ν εχετε σωστη προσέγγιση .. αν ασχολιοσουν λιγο πιο πολυ μ το νημα μου θα ηξερες .. πως τετοια σχολια οπως κ εξυπναδες απο πολλους εδω μεσα δ τα δεχομαι.. καλη συνεχεια κ η αγορά ειναι μεγάλη.γιατι εκανα κατι που σε πρόσβαλε
Ο mister μαλάκας αναδείχθηκε κανονικότατα και επισήμως με ψηφοφορίαΕχουμε δυο κενες θεσεις υποψηφιοτητας
1. mister μαλακας
2. mister σαλιαρης
ενημερωστε με παρακαλώ...Ο mister μαλάκας αναδείχθηκε κανονικότατα και επισήμως με ψηφοφορία
αυτα τα σαχλα που λες οτι εκανα. ητανε για να με ξεκλειδωσει και να μπορεσω να σε στειλω μηνυμα καταλαβες τωρα δεν θα το εκανα αυτο ποτε με τους σχολιασμουςΕπειδη ξεθαψες κατι φωτο μ βυζια κ κωλους απο το 2024 κ σχολιασες πωπωπω , κωλαρα , εχω ερωτευτεί κ αλλα σαχλα δε σημαινει πως θα γινεις κ πελατης μου. Ν ειστε σοβαροι και οταν θελετε ραντεβού ν εχετε σωστη προσέγγιση .. αν ασχολιοσουν λιγο πιο πολυ μ το νημα μου θα ηξερες .. πως τετοια σχολια οπως κ εξυπναδες απο πολλους εδω μεσα δ τα δεχομαι.. καλη συνεχεια κ η αγορά ειναι μεγάλη.
και τώρα περιμένεις να την ρίξεις ???αυτα τα σαχλα που λες οτι εκανα. ητανε για να με ξεκλειδωσει και να μπορεσω να σε στειλω μηνυμα καταλαβες τωρα δεν θα το εκανα αυτο ποτε με τους σχολιασμους
Ηταν και διαγωνιζομενος ο αγσπημενος μου michael scott , δεν τον στηριξαμε αρκετα ..Ο mister μαλάκας αναδείχθηκε κανονικότατα και επισήμως με ψηφοφορία
Όντως, εγώ τον καριόλη τον barock ψήφισα στον τελικό..Ηταν και διαγωνιζομενος ο αγσπημενος μου michael scott , δεν τον στηριξαμε αρκετα ..
Η οπως θα ελεγε ο μιχαλακης πουστομπαροκ .. μας ελειψε !Όντως, εγώ τον καριόλη τον barock ψήφισα στον τελικό..
Τελικά το κράζεις-θαυμάζεις ισχύει! Αφήστε τη Νικόλ και τη κάθε κοπέλα να κάνουν τη δουλειά τους και ας απολαύσουμε και εμείς τις υπηρεσίες που θέλουμε και μας προσφέρουν!Εδω εσυ θυμωσες απο το χιουμορ μου.. κ αφου μ λες ακυρο παλι εδω μεσα σε βρισκω.. το ακυρο ειναι ακυρο αγαπητε , ελα εξω σιγα σιγα
Tελείως άκυρο.Τελικά το κράζεις-θαυμάζεις ισχύει! Αφήστε τη Νικόλ και τη κάθε κοπέλα να κάνουν τη δουλειά τους και ας απολαύσουμε και εμείς τις υπηρεσίες που θέλουμε και μας προσφέρουν!
Kαι με αυτούς που δε σε βλέπουν ελπίζω. Συμφωνώ και χαίρομαι.Ειχαμε πολυ καλυτερα beef.. μην ασχολείστε μ αυτους π δεν βλεπω.. παμε παρακατω ..