Γιατί ρε μεγάλε οι πιο πολλοί πήγαιναν με 70.
Επίσης, ζητούσαν έξτρα που άκουγαν όχι.
Τώρα ακούν τιμές εσκορτ μπορεί και υψηλότερες.
Κοινώς, φεύγει το φιλικό επίπεδο και μπαίνει το επαγγελματικό.
Αν δεις αυτόματα κόπηκε και ο χαβαλες.
Διαφωνείς κάπου?
Η κινηση μου ολη ειναι για δυο λόγους.. αφενος το μισαωρο δε ηταν μισαωρο ελαχιστοι λειτουργουν εντος μισαωρου κ φευγουν κ οταν όποτε υπενθυμίζουμε οτι περασε ο χρονος π εκλεισαν μας βαφτιζουν ως ξεπετες αφετερου το ν χωνω μισαωρα μ εβγαζε κουρελι κ δεν ειχα τον χρονο ν κανω ποιοτικά ραντεβού ετσι οπως τα κανω στο εξωτερικό κ εκει το καταλαβα καλά. Πως ειναι να δουλευεις ομορφα κ χωρις πιεση κ οργανωμενα κ πως ειναι ν δουλευεις με αγχος κ ν μην πληρωνεσαι επαρκως κυριως γ τον χρονο Π αφιερωνεις. Γ μενα καθε φορα που εμπαινε καποιος ανθρωπος ειτε γ μισαωρο ειτε γ ωρα παντα εδινα χρονο απο τον χρόνο μου στο ν τον μαθω ν σπασει ο παγος και να προχωρησουμε καλυτερα. Πραγμα που λειτουργεί θετικα κ για τους δυο. Οποτε εγω προσωπικά λειτουργώ καλυτερα στην ωρα. Τωρα επισης που εχω εξτρα εφυγε η γκρινια του οτι υπαρχουν κοφτες μενει βεβαια ν πληρωσετε γ αυτα. Εγω μ αυτες τις τιμες τα κανω γ τπτ λιγοτερο. Επισης πολλοι μου μιλατε εκτος ραντεβού κ πολλοι μ στελνετε διαφορα στο τηλ της δουλειας μου μ αποτελεσμα να μαζευονται καμποσα αχρηστα μηνύματα κ να αργω ν δω τα μηνύματα για ραντεβού. Σας παρακαλω ν μην το κανετε. Οπότε η επιλογη μου γ το πως θα δουλεψω απο εδω κ περα ειναι αυτη. Οποιος δεν θελει φυσικα κ να μην ερθει κ θα ηταν σωστό ν μην σχολιαζει κ εδω μεσα διοτι παιδια κουραζετε. Οι περισσότεροι που σχολιαζουν οχι μονο δ κανουν ραντεβού κ δεν εχουν σκοπό ν κανουν αλλα σχολιαζουν κ εριστικά, προκλητικά κ ανόητα. Αυτο με κουρασε πιο πολυ απ ολα. Εγω ξερω αυτος π ειναι ν ερθει θ ερθει σε οποιαδηποτε τιμη εφοσον έμεινε ευχαριστημένος κ σε αυτη τη πελατεία στοχευω. Τωρα οι υπολοιποι που μπαινουν γ ν δουν δωρεαν κανα βιντεο ν τον παιξουν κ ν πανε γ υπνο οκ μπορειτε ν το κανετε αθορυβα χωρις ν προκαλειτε μ ανουσια σχόλια. Ποιοτητα κ οχι ποσοτητα. Αυτο ειναι πλεον κ για οσους κανει. Ο χρονος ειναι πολυτιμος γ ολους , βελτιωνω τον εαυτο μου εμπειρικα, εχω πεσει σε αστοχιες απο την αρχη λογω απειρίας αλλα δουλευω εμφανιση, συμπεριφορά , προγραμματα και στοχευω στο καλύτερο γ τον πελατη αλλα κ για εμενα. Για ν το κανω ουσιαστικα ομως κ οχι στα λόγια κ ν πω οτι το εφτασα εκει π θελω δυστηχως θα πρεπει ν φυγει ενα πολυ μεγαλο αχρηστο κομματι που κυοφορείται εδω μεσα , ατομα π πατουν μονο σε φωτογραφιες μου , σε σχόλια ανθρωπων που ερχονται κ δοκιμαζουν κ δικαίως εχουν αποψη , σε ολα μετα βλεπω σχόλια απο αυτους π δεν κανουν ραντεβού ως κωλαρα, μουναρα φτανοντας εως και σε συμπεράσματα τυπου τον κωλο τον δινει εκει π θελει κ σε οσους συμπαθει κ οποιος παει μ τα νερα της κερδιζει .. αυτα κ αυτους θ πρεπει ν τα αποβάλει το συστημα. Κ ενας τροπος γ ν γινει ειναι αυτος. Μ το να ασχολουμαι μονο μ τη δουλεια κ μ αυτους π επιλεγω κ οχι μ την ανούσια φασαρία εδω μεσα.
Οποτε να ξαναπω πως δουλευω με ραντεβού κυριως απο την προηγ μερα , μηνυματα τελευταια στιγμη τωρα θελω δυστηχως δε τα δεχομαι , δε θα ζορισω το ηδη προγραμμα μου γ ν χωσω αλλα ραντεβού τελευταια στιγμη κ να αγχωσω κ πελατες που ειναι τυπικοι οπως επισης απο εδω κ στο εξης ο χρονος θα τηρειτε. Κ οχι δε θα γινω πιο πλουσια απο αυτο αντιθετως, αλλα θα κερδισω ηρεμια κ ορεξη .
Να ειστε ολοι καλά κ να περναμε ομορφα.