georgekp34
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.427
- Πόντοι
- 736
Ο συνδυασμός κορμιού μαλλιού με εξιταρουν πολύ για μια επαναληπτική πάντως μωρό μου
Ο συνδυασμός κορμιού μαλλιού με εξιταρουν πολύ για μια επαναληπτική πάντως μωρό μου
Αμα παρουμε μετάλλιο;Καλη επιτυχία στην εθνικη μας ομαδα., αν κερδισουμε Νικολ ανεβαζει βυζια
Εσυ ν πας στην αννα σου π μ τοσο πάθος υποστηρίζες .. με αγαπη .. απο τη βασίλισσα του γαλατικου χωριου .. ξερεις εσυ .. byeeeeΑμα παρουμε μετάλλιο;
Αγωνιστικους χαιρετισμούς σε ολο το crew.. be safeΑυτά κάνεις τρ και μας τρελενεις εμάς μέσα στο καράβι τρ
Μια και μοναδική είσαι![]()
Iris φυσικά!ρεβολουτ η ιρις θες;
Γεια σου Nicole. Καινούργιος στην παρέα. Τρέλανε μας μωρο μου!!!Σιγα τη παρτουζα μ 2 ατομα, μαζευτειτε ολοι ρε παιδια ν ξεμπερδεψουμε ολοι μαζι μια ωρα
Ναι Φραμπαλα, ναιΕσυ ν πας στην αννα σου π μ τοσο πάθος υποστηρίζες .. με αγαπη .. απο τη βασίλισσα του γαλατικου χωριου .. ξερεις εσυ .. byeeee
Που να παρουμε βρε φιλε, δεν βλεπομαστε! το αξιζουν τα φιλανδακια εχουν πολυ μελλον στο μπασκετ.Αμα παρουμε μετάλλιο;
Τους εχουμε. Καλυτερη ομαδα εχουμε απο αυτους.Που να παρουμε βρε φιλε, δεν βλεπομαστε! το αξιζουν τα φιλανδακια εχουν πολυ μελλον στο μπασκετ.
Οοοοοο τέλεια !
Όχι φίλε ,τα έχουμε γεμίσει με αφρολεξ να φαίνονται μεγάλαΤα βυζιά της Νικόλ είναι φυσικά;
Για ένα φίλο ρωτάω...
Καυλοβυζα που για πάρτη τους χύνουν όλοι