anonX|
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2025
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.628
- Πόντοι
- 481
Πού το ξέρεις?? Ποιος στο'πε??Με ολο το συμπαθειο.. ΕΙΣΑΙ ΑΓΑΜΗΤΟΣ;;;
Πού το ξέρεις?? Ποιος στο'πε??Με ολο το συμπαθειο.. ΕΙΣΑΙ ΑΓΑΜΗΤΟΣ;;;
Αν μπαινεις στο νημα μου γ αυτο θ σε απογοητεύσωΜπαίνουμε στο νήμα να δούμε καμία ωραία φωτογραφία και βλέπουμε πολιτικές αναλύσεις. Πηγή γνώσης το μπου τελικά
Νήμα ότι θες το κάνεις εγώ σχολιάζωΑν μπαινεις στο νημα μου γ αυτο θ σε απογοητεύσω
Ωραια .. δεν μου αρεσει οταν καποιος π δε γνωριζω προσωπικα μπαινει κ μ γραφει τετοιο σχολιο .. μπαινεις γ ν δεις καμια ωραια φωτογραφία.. γτι; Σου το εταξα;; Αν θες ν συμμετεχεις στη συζήτηση πολυ ευχαρίστως αλλα δε ζουμε οι περισσότεροι γ τη φωτογραφία.. εαν δε σου αρεσει κατι μπορεις ν δεις αλλες φωτογραφίες σε αλλα νηματα μιας κ το δικο μου νημα δεν κανει καμια διαφοραΝήμα ότι θες το κάνεις εγώ σχολιάζω
Καλά ντε μη βαράς μια κουβέντα είπα...Ωραια .. δεν μου αρεσει οταν καποιος π δε γνωριζω προσωπικα μπαινει κ μ γραφει τετοιο σχολιο .. μπαινεις γ ν δεις καμια ωραια φωτογραφία.. γτι; Σου το εταξα;; Αν θες ν συμμετεχεις στη συζήτηση πολυ ευχαρίστως αλλα δε ζουμε οι περισσότεροι γ τη φωτογραφία.. εαν δε σου αρεσει κατι μπορεις ν δεις αλλες φωτογραφίες σε αλλα νηματα μιας κ το δικο μου νημα δεν κανει καμια διαφορα
Οταν θελησω ν σε ‘βαρεσω’ δε θα εχει καμια σχεση μ Τον τροπο π σ μιλαω τωρα. Καλη συνεχειαΚαλά ντε μη βαράς μια κουβέντα είπα...
ΕπίσηςΟταν θελω ν σε ‘βαρεσω’ δε θα εχει καμια σχεση μ Τον τροπο π σ μιλαω τωρα. Καλη συνεχεια
Να ορίσεις υπουργικους θωκους, πρόεδρε, να παίρνουμε τα χαρτοφυλάκια μερικοί μερικοί.Λοιπον κυβερνηση Νικολ
Γυναίκες θητεια στο στρατο πριν κυοφορήσουν.. μας τα εχετε πριξει μ το φεμινισμο .. οριστε η ισότητα. Οταν μας την πεσουν ν ειμαστε ετοιμοι.
Τα φυλλα θ ειναι αντρας η γυναικα , οι υπολοιποι αντε παρατηστε μας .. μας τα εχετε κανει κουδουνια. Τερμα σε πορειες lgdb δε καταλαβαίνω γτι ν γινονται ν κανω κ εγω πορεια γτι ειμαι στρειτ? Τερμα κ στα χάλια π δειχνει η τηλεοραση που νορμαλοποιει μια ανωμαλια κ τη βλεπουν τα παιδακια τα οποια δεν μπορουν ν επεξεργαστούν τετοιες πληροφορίες . Τερμα κ οι βιγκαν που μας εχουν πριξει τα παπαρια μ τα φυτικα κ πανε ν μας αλλαξουν τη διατροφη κ ν μας δημιουργήσουν κομπλεξ.
Εξω ολοι οι παρανομοι μεταναστες
Θα δεχομαστε μονο ουκρανες κ λατινες .. χωρις επιδοματα κ σε οποιον αρεσει.
Χημικός ευνουχισμός γ παιδοφιλους κ βιαστες
Προτεραιότητα στην παιδεια κ θα ελεγα κ την θρησκεια μ την καθαρή εννοια της πιστης κ οχι της εκκλησίας
Τελικά μας βγήκες χουντοβασιλική.Λοιπον κυβερνηση Νικολ
Γυναίκες θητεια στο στρατο πριν κυοφορήσουν.. μας τα εχετε πριξει μ το φεμινισμο .. οριστε η ισότητα. Οταν μας την πεσουν ν ειμαστε ετοιμοι.
Τα φυλλα θ ειναι αντρας η γυναικα , οι υπολοιποι αντε παρατηστε μας .. μας τα εχετε κανει κουδουνια. Τερμα σε πορειες lgdb δε καταλαβαίνω γτι ν γινονται ν κανω κ εγω πορεια γτι ειμαι στρειτ? Τερμα κ στα χάλια π δειχνει η τηλεοραση που νορμαλοποιει μια ανωμαλια κ τη βλεπουν τα παιδακια τα οποια δεν μπορουν ν επεξεργαστούν τετοιες πληροφορίες . Τερμα κ οι βιγκαν που μας εχουν πριξει τα παπαρια μ τα φυτικα κ πανε ν μας αλλαξουν τη διατροφη κ ν μας δημιουργήσουν κομπλεξ.
Προτεραιότητα στην παιδεια κ θα ελεγα κ την θρησκεια μ την καθαρή εννοια της πιστης κ οχι της εκκλησίας
να σου στειλω υλικο μου ;Δε πατε καλα μερικοι.. ειμαστε υποχρεωμένοι ν σας ανεβαζουμε κ φωτογραφίες; Γτι;; Μπαινεται στο μπου κ τι μ αυτο; Μ το ζορι μπηκατε; Πληρωνομαι απο τις φωτογραφίες; Επειδη ειμαι εσκορτ θ πρεπει ν ανεβάζω συγκεκριμένο υλικο;
Ανεβαζω υλικο οταν κ μονο εχω ορεξη.. αντε μπαιιιι
Δεν ασχολουμαστε μ τοσο φθηνα ναρκωτικάΤελικά μας βγήκες χουντοβασιλική.
Ξέχασες και τη νομιμοποίηση του χασίς να βάλεις στο πρόγραμμα
Θέλουμε και τον @Μέγας Παπατζής πίσωΛοιπον κυβερνηση Νικολ

70.000 λιγότερα πρωτάκια φέτος στα σχολεία!!!!430.000 – 450.000 άτομα ελληνικής καταγωγής, από τα οποία περίπου 360.000–370.000 διατηρούν ελληνική ιθαγένεια στη Γερμανία