Nicole
Call-Girl
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 62.705
Δε θα παραλείψωΝα του κάνεις και ένα δωράκι
Δε θα παραλείψωΝα του κάνεις και ένα δωράκι
Ποιος να σου πεί κάτι, εσύ ψηφίζεις τουλάχιστον σύμφωνα με το που ανήκεις. Όταν ψηφίζουν κάτι μπατηρομαλάκες δεξιά εκεί μου την δίνει.Που ν ξερε ο κουλης οτι εχει υποστηριξη απο Νικόλ ..
Ούτε εμείςΣυνάντηση με την Νικόλ λίγο επεισοδιακή θα έλεγα αλλά στο τέλος όλα οκ..
Τι να πω τώρα γι αυτό το κορίτσι άψογη σε όλα τα ξέρετε όσοι πήγαν όσοι δεν πήγαν να πάτε να βρείτε το τρόπο και να πάτε..είναι
Όμορφη
Έχεις κορμάρα
είναι γλυκιά
Είναι καθαρή και αυτή και ο χορός
Αυτά που θα σου πει αυτά θα κάνει χωρίς μα και μου αντέχει σε δυνατούς ρυθμούς !!
Γενικά θα περάσεις μια ώρα πολύ όμορφα λες και είσαι με το κορίτσι μου...
Να είστε ευγενικοί και καλοί με αυτό το κορίτσι που λέγετε Νικόλ.
Καλά να περνάς Νικόλ και να προσέχεις!!
Αααα και κάτι ακόμα έχω εμπειρία χρόνον σε αυτό το χόμπι τετοιο κορίτσι δεν έχω συναντήσει ξανά!
Αν δώσεις επιδόματα στις Ουκρανές θα τα έχουν όλα έτοιμα. Εμείς θέλουμε να μπούν στη δουλειά να αυξηθεί η προσφορά στα σπιτάκιαΛοιπον κυβερνηση Νικολ
Γυναίκες θητεια στο στρατο πριν κυοφορήσουν.. μας τα εχετε πριξει μ το φεμινισμο .. οριστε η ισότητα. Οταν μας την πεσουν ν ειμαστε ετοιμοι.
Τα φυλλα θ ειναι αντρας η γυναικα , οι υπολοιποι αντε παρατηστε μας .. μας τα εχετε κανει κουδουνια. Τερμα σε πορειες lgdb δε καταλαβαίνω γτι ν γινονται ν κανω κ εγω πορεια γτι ειμαι στρειτ? Τερμα κ στα χάλια π δειχνει η τηλεοραση που νορμαλοποιει μια ανωμαλια κ τη βλεπουν τα παιδακια. Τερμα κ οι βιγκαν που μας εχουν πριξει τα παπαρια μ τα φυτικα κ πανε ν μας αλλαξουν τη διατροφη κ ν μας δημιουργήσουν κομπλεξ.
Εξω ολοι οι παρανομοι μεταναστες
Θα δεχομαστε μονο ουκρανες κ λατινες .. χωρις επιδοματα κ σε οποιον αρεσει.
Χημικός ευνουχισμός γ παιδοφιλους κ βιαστες
Προτεραιότητα στην παιδεια
Η πορνεια θ πρεπει να αυξηθει ως μέσον αποσυμπίεσης του χαροκαμένου λαουΑν δώσεις επιδόματα στις Ουκρανές θα τα έχουν όλα έτοιμα. Εμείς θέλουμε να μπούν στη δουλειά να αυξηθεί η προσφορά στα σπιτάκια
Θα εχουμε πλαφονΙσότητα και στις τιμές Νικόλ. Ανάλογα το μέγεθος και η τιμή
ΔηλαδηΘα εχουμε πλαφον
Στο μέγεθος ή στη τιμή;Θα εχουμε πλαφον
Στη τιμη .. που ακουστηκε μ κυβερνηση Νικολ ν αλλαζει η τιμη μ το μεγεθοςΣτο μέγεθος ή στη τιμή;
Λόγο μεγέθουςΣτη τιμη .. που ακουστηκε μ κυβερνηση Νικολ ν αλλαζει η τιμη μ το μεγεθος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
@Morfeas38 παλι εκπτωσεις ζητας;
Ν κατσεις σπιτι σουΛόγο μεγέθους
ελα βουλωσε το μας ζαλισες τα αρχιδιαΑυτό κανω
Kαλλιτεχνικό! Νόμιζα πως το'ριξες στα video clip μέχρι που ξεπρόβαλαν οι βυζούμπες!
Με ολο το συμπαθειο.. ΕΙΣΑΙ ΑΓΑΜΗΤΟΣ;;;Kαλλιτεχνικό! Νόμιζα πως το'ριξες στα video clip μέχρι που ξεπρόβαλαν οι βυζούμπες!