Sexypistol
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 25.372
- Πόντοι
- 5.956
Ετσι εξηγούνται πολλά.....50 αρη παντα.. αλλα δεν βαζω στο κεφαλι!![]()
Ετσι εξηγούνται πολλά.....50 αρη παντα.. αλλα δεν βαζω στο κεφαλι!![]()
Μπορείς να τον αναλάβεις για μαθήματα φωτογραφίας? Μας έβγαλε τα μάτια μεσημεριατικα.... Ειναι η 4 επιλογή........αδελφε, αρχιδια συνεννοηση εκανες!!!
Κοιτα εχεις 3 επιλογες, η πας Κατερινη καιΣερβακι ή μενεις με την παρεα κ
καναν απ'την παρεα ή χτυπας το κεφαλι σου στον τοιχο
![]()
Η αληθεια ειναι οτι καηκαμε φετος και ακομα δεν τελειωσε το καλοκαιρι.Ετσι εξηγούνται πολλά.....
Οι αποφασεις να παιρνονται κατοπιν αυνανισμου .. το λεγομενο post nut clarity....αδελφε, αρχιδια συνεννοηση εκανες!!!
Κοιτα εχεις 3 επιλογες, η πας Κατερινη καιΣερβακι ή μενεις με την παρεα κ
καναν απ'την παρεα ή χτυπας το κεφαλι σου στον τοιχο
![]()
....η μπορει να τραβαει την μαλακια καθωςΟι αποφασεις να παιρνονται κατοπιν αυνανισμου .. το λεγομενο post nut clarity

μαλλον το κάτω κεφαλι να βαραει στον τοίχο....η μπορει να τραβαει την μαλακια καθως
![]()
Να προσέχεις τον εαυτό σου , και αν θελεις παρέα εδω είμαστε ❤Παιδακια μην μου στελνετε για σημερα δε θα δουλεψω τλκ , ειμαι στα όρια υπερκοπωσης.. θα ξεκουραστω και αυριο μ το καλό πάλι.
Παψε βρε σαλιαρηΝα προσέχεις τον εαυτό σου , και αν θελεις παρέα εδω είμαστε ❤
Εχεις και πανσετες?Παψε βρε σαλιαρη
Βρε τζαμπατζή... παρε ενα κιλο ψημένες και πηγαινε στο κοριτσι να φαει να παρει τα πανω του από την τόση κούραση.Εχεις και πανσετες?
Τζάμπατζης εγω? Χλωμό....Βρε τζαμπατζή... παρε ενα κιλο ψημένες και πηγαινε στο κοριτσι να φαει να παρει τα πανω του από την τόση κούραση.
Και που ξέρεις? Μπορεί να εχεις και κανένα καλό ευχαριστω .......
Και κατά τα άλλα σε πείραξαν τα γαϊδουραγκαθαΠαιδακια μην μου στελνετε για σημερα δε θα δουλεψω τλκ , ειμαι στα όρια υπερκοπωσης.. θα ξεκουραστω και αυριο μ το καλό πάλι.
2 τινά θα συμβούν. Ή θα παρθούν αποφάσεις με ξεκάθαρο νου ή θα παρθούν μαλακίες αποφάσειςΟι αποφασεις να παιρνονται κατοπιν αυνανισμου .. το λεγομενο post nut clarity

Θες βοήθεια στις δουλειές του σπιτιού...;Παιδακια μην μου στελνετε για σημερα δε θα δουλεψω τλκ , ειμαι στα όρια υπερκοπωσης.. θα ξεκουραστω και αυριο μ το καλό πάλι.
διευθυνση;Αυριο σε δικο μου χωρο στο κεντρο.. κερναω ποτακι και ηδονη ..