Sexypistol
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 25.370
- Πόντοι
- 5.956
Απο τις φωτο που ανεβάζει δείχνει υπέροχος.... δεν τον λες (μεγάλο) ειναι πίνακας ζωγραφικής με τα υπέροχα τατουάζ που ειχει....Εχει μικρο κωλο;
Απο τις φωτο που ανεβάζει δείχνει υπέροχος.... δεν τον λες (μεγάλο) ειναι πίνακας ζωγραφικής με τα υπέροχα τατουάζ που ειχει....Εχει μικρο κωλο;
Μπραβο το κοριτσι!Απο τις φωτο που ανεβάζει δείχνει υπέροχος.... δεν τον λες (μεγάλο) ειναι πίνακας ζωγραφικής με τα υπέροχα τατουάζ που ειχει....

την αλλη κυριακη κανονισαμε μπανακι! Που ειναι ο κωλος ρε μωρο ..Τουριστρια απο Σερβια.. λενκα τι λενε 32 ετων μου ειπε 40 την εκοψατην αλλη κυριακη κανονισαμε μπανακι!
![]()
Να πας να αλλάξεις το κινητό σου... δεν εχει καλη εστίαση... απο το temu το πήρες?? Κάτσε να δεις εστίαση τυχαία να βάλεις σωστή ρύθμιση για φωτο του κωλου.. .Τουριστρια απο Σερβια.. λενκα τι λενε 32 ετων μου ειπε 40 την εκοψατην αλλη κυριακη κανονισαμε μπανακι!
![]()
Τραβηξα στην παραλια αλλα με πηρε χαμπαρι και φαινονται στην φωτογραφια κατι γλαροι στον ουρανο.Που ειναι ο κωλος ρε μωρο ..
χαλια η φωτο αλλα κατι βλεπεις, να βαλω;Τραβηξα στην παραλια αλλα με πηρε χαμπαρι και φαινονται στην φωτογραφια κατι γλαροι στον ουρανο.![]()
Χτύπα κι άλλο... αντέχουμε....Εχω και βυζακιαχαλια η φωτο αλλα κατι βλεπεις, να βαλω;
Αστο, ασχολίαστο..... με κανεις και κοκκινίζω @Nicole σωσε τον λαό σου.....![]()
τι λες ειναι 32
Δεν ξερω τι να κανω φιλε.. πεμπτη φευγουμε με την παρεα για χαλκιδικη και γυρναμε δευτερα πρωι..Αστο, ασχολίαστο..... με κανεις και κοκκινίζω @Nicole σωσε τον λαό σου.....
Εγω γ αυτα τα βυζια δε πηγαινα ουτε μεχρι το περιπτεροΔεν ξερω τι να κανω φιλε.. πεμπτη φευγουμε με την παρεα για χαλκιδικη και γυρναμε δευτερα πρωι..
μαζι της κανονισα για κυριακη στην κατερινη, δηλαδη πρεπει να φυγω μονος και να παω στην αλλη ακρη, δεν ξερω μπορει να μην παω στο τελος. Αυτη φευγει την αλλη βδομαδα αλλα καθημερινη δεν μπορω να παω.
τ εχω κανει λιγο σκατα![]()
Καλα στείλε τα ευρώ να πάει κανένας άλλος... Τελικά δεν κανει τιποτα ο δείκτης προστασίας για τον ήλιο...Δεν ξερω τι να κανω φιλε.. πεμπτη φευγουμε με την παρεα για χαλκιδικη και γυρναμε δευτερα πρωι..
μαζι της κανονισα για κυριακη στην κατερινη, δηλαδη πρεπει να φυγω μονος και να παω στην αλλη ακρη, δεν ξερω μπορει να μην παω στο τελος. Αυτη φευγει την αλλη βδομαδα αλλα καθημερινη δεν μπορω να παω.
Εσύ κανόνισες την άλλη Κυριακή. Αυτη θα είναι εδώ ακόμα?Τουριστρια απο Σερβια.. λενκα τι λενε 32 ετων μου ειπε 40 την εκοψατην αλλη κυριακη κανονισαμε μπανακι!
![]()
Ναι αλλα αμα δεν βρουμε τιποτα στην χαλκιδικη τι κανουμε μετα;Εγω γ αυτα τα βυζια δε πηγαινα ουτε μεχρι το περιπτερο
Ναι ειπα, την αλλη βδομαδα φευγει..Εσύ κανόνισες την άλλη Κυριακή. Αυτη θα είναι εδώ ακόμα?
....αδελφε, αρχιδια συνεννοηση εκανες!!!Δεν ξερω τι να κανω φιλε.. πεμπτη φευγουμε με την παρεα για χαλκιδικη και γυρναμε δευτερα πρωι..
Σερβακι ή μενεις με την παρεα κ
καναν απ'την παρεα ή χτυπας το κεφαλι σου στον τοιχο 50 αρη παντα.. αλλα δεν βαζω στο κεφαλι!Καλα στείλε τα ευρώ να πάει κανένας άλλος... Τελικά δεν κανει τιποτα ο δείκτης προστασίας για τον ήλιο...