Nicole
Call-Girl
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 61.494
Θα σου βαλω σκυλοτροφη θα στο βαφτισω μπουλγκόγκιΚαλά βάλε λίγο ρύζι …Δεν είπα να βάλεις γλυκοπατάτες με σπόρους τσια όπως θα έβαζε ο μέγας παπατζης
Θα σου βαλω σκυλοτροφη θα στο βαφτισω μπουλγκόγκιΚαλά βάλε λίγο ρύζι …Δεν είπα να βάλεις γλυκοπατάτες με σπόρους τσια όπως θα έβαζε ο μέγας παπατζης
Πάψε θα σου ρίξω φλιτΘα σου βαλω σκυλοτροφη θα στο βαφτισω μπουλγκόγκι
Τα χωραφια με τα γαιδουραγκαθα σου δε τα θελω .. παραθαλάσσιο ζητησα με μεζονετα βρε τσιγκουναριοΓια μεταβίβαση!
Μην ξεχάσεις να του δώσεις και το κάτωθι για την καλή υγιεινή των δοντιών του...Θα σου βαλω σκυλοτροφη θα στο βαφτισω μπουλγκόγκι
Η γερακινη είναι στις προτιμήσεις σου?Τα χωραφια με τα γαιδουραγκαθα σου δε τα θελω .. παραθαλάσσιο ζητησα με μεζονετα βρε τσιγκουναριο
Να μας βοηθησει ο μπλετσας που πεφτει αυτοΗ γερακινη είναι στις προτιμήσεις σου?
Απλά μου έλειψεςΤι με θες
Τωρα π δε μπορεις ν κουνηθεις σου ελειψα..Απλά μου έλειψες
....αν και κουτσος, σωστος !!!!!Ε δεν ξες, όταν ένας άντρας έχει γκαυλες τις θυμάται όλες.
Ο Μπλέτσας ρίχνει κολώνες, δεν μπορεί τώρα...Να μας βοηθησει ο μπλετσας που πεφτει αυτο
Τωρα σώθηκες....Να μας βοηθησει ο μπλετσας που πεφτει αυτο
Χαιρετισμούς από τη Ληψώ Αρκαδίας στον Ευτύχη.Ποιο μέλος του μπου είναι ο ευτυχης να βοηθήσει τη κ.νικολ?

Καλα αναγνώριση για selfie ήξερα, αναγνώριση κωλου φωτο πρωτη φορά... πολύ καλό!!! Εστιαση του κωλου....Να βαλω κανα κωλο απο παραλια που κατα λαθος τραβηξα με το κινητο μου;![]()
Μήπως ήταν καταλαθος της Nicole?Να βαλω κανα κωλο απο παραλια που κατα λαθος τραβηξα με το κινητο μου;![]()
Εχει μικρο κωλο;Μήπως ήταν καταλαθος της Nicole?