atapos21
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.611
- Πόντοι
- 1.056
Θέλουμε να επανέλθουμε στο σωστό δρόμο. Αρκετά εκτροχιαστηκαμε. Θα χαλασουμε τα αμορτισερΟποτε δε τα δειχνω εκτροχιαζεστε
Θέλουμε να επανέλθουμε στο σωστό δρόμο. Αρκετά εκτροχιαστηκαμε. Θα χαλασουμε τα αμορτισερΟποτε δε τα δειχνω εκτροχιαζεστε
Δειξτα εσυ και πεφτω οικειοθελως στις γραμμες του ΟΣΕ....Οποτε δε τα δειχνω εκτροχιαζεστε
Και μετα θα τρέχουμε να επισκευάζουμε τις γραμμές... Άσε πέσε καλύτερα αλλού... πεσε στην κ. Milf....Δειξτα εσυ και πεφτω οικειοθελως στις γραμμες του ΟΣΕ....
Τόσο απλά θα ξεμπλέξουμε από σένα???Δειξτα εσυ και πεφτω οικειοθελως στις γραμμες του ΟΣΕ....
Μακαρι πεθερο τον Μητσοτακη κωλοπαιδοΤόσο απλά θα ξεμπλέξουμε από σένα???
Nicole κάντο για την σωτηρία της ανθρωπότητας!!!
Για Λάρισα;Για Κρητη ;
Δε τα γραφετε σωστα.. come baby in larissa ειναι το σωστόΓια Λάρισα;
Ή επίσης: Larissa, I saw you and I longed for you...Δε τα γραφετε σωστα.. come baby in larissa ειναι το σωστό
Κόκκινο χαλί θα σου στρώσουμε αν έρθεις ...Δε τα γραφετε σωστα.. come baby in larissa ειναι το σωστό
.....cum baby in LarissaΔε τα γραφετε σωστα.. come baby in larissa ειναι το σωστό

Εχω φιλαρακι στην Καρδιτσα παντως που δηλωσε και πηρε αποζημιοση για μυδοκαλλιεργειες περσιΗ Λάρισα έχει θάλασσα?
Κ ο @Μέγας Παπατζής ξερει απο αγιο δομινικοΓια βολο ξέρω μιας κ ήμουν εκεί 7 χρόνια κάποτε
Έπαιξε σε κάνα survivor? Από διάσημους ή μαχητες?Κ ο @Μέγας Παπατζής ξερει απο αγιο δομινικο
Απο Αγια Ελενη και Πρασινο Ακρωτηρι γνωριζω πολυ καλα,εχω κανει ζιγκολο καποτες εκει.Κ ο @Μέγας Παπατζής ξερει απο αγιο δομινικο
Απο survivor δεν ξερω αλλα τον ΄΄παιζω΄΄ πολυ καλα και μαχητικα οταν ειμαι μονος μου, δεν ξερω αν αυτο μπορει να με κανει διασημο.Έπαιξε σε κάνα survivor? Από διάσημους ή μαχητες?